Sitemap E-shop | Καλάθι English
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Ψυχολογικές Τοξίνες
Ψυχολογικές Τοξίνες
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ"

Σύμφωνα με την βιολογία, οι "τοξίνες" είναι : πρωτεϊνικές ουσίες, δηλητήρια, που παράγονται από ιούς, βακτήρια, μύκητες, θαλάσσια ζώα, έντομα, ερπετά και φυτά κυρίως για την άμυνά τους. Είναι ουσίες που δρουν στον άνθρωπο ακόμη και σε μικρές ποσότητες, δημιουργώντας του διάφορα προβλήματα σωματικής υγείας.

Χρησιμοποιήσαμε τον ίδιο όρο, για να προσδιορίσουμε ακριβώς τις δηλητηριώδεις σκέψεις που κάνουμε, πεποιθήσεις που έχουμε, ιδέες που έχουν κατακλίσει το μυαλό μας και συναισθήματα που βιώνουμε, που έρχονται σε αντίθεση με την ζωή, την κοινωνική λειτουργία μας και τελικά, λειτουργούν εναντίον της ψυχικής και σωματικής υγείας μας, εναντίον της ίδιας της ζωής μας.

Οι "Ψυχολογικές Τοξίνες" (Ψ.Τ.) καθημερινά μας εμποδίζουν να ζήσουμε την ζωή που θέλουμε, με ηρεμία και δίχως άγχος, μας βασανίζουν γιατί βρίσκονται συνέχεια στην ψυχή και το μυαλό μας, εμποδίζοντας μας έτσι να λειτουργήσουμε ως κανονικοί άνθρωποι, καθορίζουν την συμπεριφορά μας, οδηγώντας μας σε επιλογές που είναι εναντίον της ποιότητας των σχέσεων μας, προσωπικών, επαγγελματικών και κοινωνικών.

Η διάγνωση των Ψ.Τ. είναι το πρώτο βήμα για την απαλλαγή από αυτές. Ο προσδιορισμός των συναισθημάτων, των σκέψεων, πεποιθήσεων και θέσεων που έχουμε για την καθημερινή ύπαρξη μας, ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους αλλά και απέναντι σε δυσκολίες και εμπόδια, συνιστά "αυτογνωσία" πρώτου επιπέδου, χρήσιμη για την "αποτοξίνωση" μας. Δηλαδή, η συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει στην ψυχή και στο μυαλό μας, ουσιαστικά μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις Ψ.Τ. και έτσι να απελευθερωθούμε από αυτές.

Η ανάλυση που κάνουμε για της Ψ.Τ. έχουν πάντα σχέση με την πρακτική πλευρά της καθημερινής ζωής μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, δηλαδή με εκείνα τα στοιχεία, που αποτελούν την κοινωνικότητα μας και καλύπτουν το υψηλότερο ποσοστό της ανθρώπινης υπόστασης μας.

Η διάγνωση και η ανάλυση, δεν θα είχαν καμία χρησιμότητα, αν δεν προτείναμε λύσεις και τρόπους "αποτοξίνωσης", απαλλαγής δηλαδή των Ψ.Τ. και δημιουργίας μιας "καθαρής" και "υγιούς" ζωής. Γιαυτό και κάνουμε τέτοιες προτάσεις, ο κατάλογος των οποίων είναι ανοιχτός, για ιδέες που μπορεί και εσείς να έχετε και που με χαρά θα συμπεριλάβουμε στο μέλλον.

Αποκτήστε λοιπόν, την Ψ.Τ. που αυτό τον καιρό σας έχει δηλητηριάσει την ζωή, μελετήστε την διάγνωση και την ανάλυση της και κάντε την αντίστοιχη "αποτοξίνωση" για να "καθαρίσετε" ψυχή και μυαλό και έτσι να επιδοθείτε στην ικανοποίηση της προσωπικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής, χωρίς κανένα εμπόδιο πλέον.

 


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η "ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΙΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ"

Είναι ίσως η πρώτη φορά που μπορείτε να είτε τα εμπόδια στην ζωή σας και να αποκτήσετε τρόπους ξεπεράσματος τους, μέσα από ένα νέο πρίσμα, μια νέα αντίληψη και πρακτική, αναγνωρίσιμη και αντιμετωπίσιμη από εσάς τους ίδιους. Γιατί οι Ψ.Τ. εμποδίζουν την ανάπτυξη μας, την βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας και μας αχρηστεύουν σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Γιαυτό και υποστηρίζουμε πως χρειάζεται άμεσα να τις γνωρίσουμε και να κάνουμε κάτι γιαυτές. Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο, με το "δηλητήριο" των Ψ.Τ. μέσα στην ψυχή και στο σώμα μας.

Έχετε λοιπόν σήμερα, μια σειρά από Ψ.Τ. που είναι οι πλέον συνηθισμένες και που μπορείτε να βρείτε σε κάθε άνθρωπο, συνεπώς και στον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν όλες τις τοξίνες μαζί. Ο καθένας έχει και τις δικές του, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό της ζωής του. Διαβάζοντας την ονομασία της κάθε μίας, θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και θα γίνει μέσα σας ένα "κλικ". Αυτό σημαίνει, πως η συγκεκριμένη τοξίνη, υπάρχει μέσα σας. Όμως, και οι άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας, μπορούν να σας βοηθήσουν. Αν τους ρωτήσετε, ποιες από τις Ψ.Τ. που υπάρχουν στον κατάλογο, πιστεύουν πως διαθέτετε, μπορεί με έκπληξη σας να διαπιστώσετε πως είστε "δηλητηριασμένοι" και από Ψ.Τ. που ούτε τις φανταζόσαστε. Έτσι μπορείτε να συμπληρώσετε θαυμάσια την εικόνα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Οι Ψ.Τ. λοιπόν, μέσα από την διαδικασία της "αποτοξίνωσης", σας προσφέρουν την μοναδική ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτές και μαζί να απαλλάξετε τον εαυτό σας, από δυσκολίες και εμπόδια. Από την άλλη μεριά, θα σας επιτρέψουν να δείτε την ζωή αισιόδοξα, τους άλλους ανθρώπους ως "συμπεριφορές" και όχι ως "κατηγορούμενους" και θα ξαναχτίσετε τις σχέσεις σας μαζί τους, σε νέες βάσεις, πιο ουσιαστικές και αποδοτικές. Οι βελτίωση των σχέσεων σας με τους άλλους ανθρώπους είναι το μυστικό για την προσωπική ευτυχία και ευημερία.

Εκτός από την προσωπική ζωή σας, θα δείτε την επαγγελματική ζωή σας να βελτιώνεται, να αποδίδει, να σας οδηγεί στην πορεία της καριέρας σας με ανοιχτούς πλέον δρόμους, δίχως εμπόδια. Θα απολαμβάνετε περισσότερο την εργασίας σας, γιατί τώρα θα την κάνετε χωρίς της Ψ.Τ. να σας κατατρέχουν και να καθορίζουν την συμπεριφορά σας. Θα είστε ξεκούραστοι ακόμη και μετά από δώδεκα ώρες εργασίας, γιατί θα λείπει η ψυχολογική κούραση που δημιουργούν οι Ψ.Τ. ρίχνοντας έτσι τον οργανισμό και μειώνοντας την ενεργητικότητα του.

Οι Ψ.Τ. σας προσφέρουν όλα τα μέσα για να βαδίσετε απερίσπαστοι στον δρόμο των στόχων που έχετε βάλει, κατακτώντας την επιτυχία τους χωρίς ανησυχία και άγχος, αλλά με δυναμικότητα και καλές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, που είναι το αποτελεσματικότερο μέσο για να ζήσετε την ζωή που εσείς θέλετε.

 


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ"

Οι Ψ.Τ. μιλάνε κατ'ευθείαν στην ψυχή και στο μυαλό σας. Με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή, με περιγραφές και αναλύσεις σε απλό ύφος που μπορούν να καταλάβουν όλοι, δίχως δύσκολους επιστημονικούς όρους και χωρίς την απαίτηση για γνώσεις επάνω στην ψυχολογία, δημιουργούν μια σαφή και εμπεριστατωμένη εικόνα για την σημερινή κατάσταση. Δηλαδή, δίνουν όλα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την ύπαρξη της συγκεκριμένης τοξίνης, με τις επιδράσεις που έχει στην ψυχή και στο σώμα.

Η συνειδητοποίηση και η αναγνώριση τους, δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση, γιατί επιτέλους σταματάτε να λειτουργείτε "μηχανικά" κάτω από την καθοδήγηση τους και αρχίζετε να λειτουργείτε "συνειδητά", έχοντας κάθε έλεγχο σ'αυτές για να τις διατηρήσετε ή να τις αντικαταστήσετε. Η περιγραφή τους και πως λειτουργούν επάνω σας, είναι μια πρώτη χαρά που απολαμβάνετε, μέσα από την διαδικασία της "αυτογνωσίας", με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Το μέρος "Τι δηλητηριάζει" είναι αυτό που θα αισθανθείτε "σωματικά" γιατί έχει σχέση με την καθημερινή πρακτική της ζωής, με τα συμπτώματα που έχει στο σώμα και με τις αρρώστιες που δημιουργεί. Εδώ θα αναγνωρίσετε όχι μόνο ψυχικά, αλλά και σωματικά χαρακτηριστικά που είναι αρνητικά και που βεβαίως οφείλονται στην Ψ.Τ. στην οποία αναφερόμαστε.

 • Θα μάθετε δηλαδή αμέσως, ποια "τμήματα" σας έχουν δηλητηριαστεί και γιαυτό λειτουργούν υποτονικά, απαισιόδοξα και χωρίς ποιότητα, στερώντας σας έτσι μια ποιοτική και ευτυχισμένη ζωή.

 • Θα αναγνωρίσετε σκέψεις, πεποιθήσεις και απόψεις για την ζωή και τους άλλους ανθρώπους, αλλά και για τον εαυτό σας, που σας έχουν οδηγήσει σε επιλογές, που αμέσως θα διαπιστώσετε τι αποτελέσματα είχαν.

 • Θα βρείτε αμέσως τους δηλητηριασμένους παράγοντες που συνδέουν εσάς, με την ζωή σας, σε όλα τα επίπεδα.

 • Θα δώσετε άμεσα, αληθινές και σωστές εξηγήσεις σε κάθε "γιατί" που υπήρχε μέσα σας και σας βασάνιζε συστηματικά.

 • Θα ερμηνεύσετε συμπεριφορές που είχατε ή έχετε ακόμη, για τις οποίες δεν ξέρατε την προέλευση τους, τα κίνητρα και όλα τα άλλα στοιχεία που σας οδήγησαν σ'αυτές.

 • Θα εξηγήσετε με απλό αλλά σύμφωνα με την πραγματικότητα τρόπο, όλες τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, επηρεασμένοι από τις Ψ.Τ. που σας είχαν επηρεάσει και δηλητηριάσει.

 


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ Ψ.Τ.

Όμως, οι "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ" , δεν προσφέρουν λύσεις μόνο για εσάς αλλά και για τους άλλους ανθρώπους γύρω σας : γονείς, παιδιά, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές κλπ, με την εξής έννοια : κάνοντας την διάγνωση στους άλλους ανθρώπους, σχετικά με το ποιες τοξίνες έχουν δηλητηριάσει τον οργανισμό τους, τότε αποκτάτε μια σειρά από επιλογές, όπως :

 • Να ενημερώσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν το βοηθήσετε να κάνει μόνο του την διάγνωση και μετά να ακολουθήσει την διαδικασία της "αποτοξίνωσης" που ακολουθήσατε και εσείς και έχετε βελτιώσει την ζωή σας,

 • Να ερμηνεύσετε την συμπεριφορά του και έτσι να γίνετε λιγότερο ανταγωνιστικοί απέναντι του, αφού πλέον γνωρίζετε πως συμπεριφέρεται κάτω από την επήρεια των δηλητηρίων που κυκλοφορούν στην ψυχή και στο μυαλό του.

 • Να εξηγήσετε "γιατί .." σε κάθε ενέργεια του άλλου ανθρώπου, σε κάθε προσωπική κίνηση που κάνει, σε κάθε τρόπο επικοινωνίας που έχει επιλέξει να έχει, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε αντίστοιχα, αποφεύγοντας την κόντρα μαζί του, προσπαθώντας να επιβάλλετε τους όρους σας.

 • Να υιοθετήσετε μια άλλη στάση απέναντι του, με περισσότερη ενθάρρυνση και λιγότερη κατάκριση και κατηγορία, έτσι ώστε να τον διευκολύνετε στην προσωπική του βελτίωση και ανάπτυξη.

Άλλωστε μην ξεχνάτε, πως κάνοντας εφαρμογή της ιδέας των Ψ.Τ. στους άλλους, την μαθαίνετε εσείς πολύ καλά, εκτός βεβαίως του γεγονότος πως βοηθάτε και εκείνους στην δική τους "αποτοξίνωση".

Η παραπάνω διαδικασία, μπορεί να γίνει σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο, δηλαδή ως "group therapy". Εσείς μπορείτε να παίξετε τον ρόλο του "διευκολυντή" και όχι του δασκάλου, δίνοντας απλά τις κατευθύνσεις που χρειάζεται να ακολουθήσουν, ώστε να απολαύσουν το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα.

 


Πώς να αξιοποιήσετε τις "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΟΝΕΣ"

Σας προτείνουμε μια σειρά από τρόπους αξιοποίησης που έχουμε κάνει εμείς οι ίδιοι και που έχουμε προσωπικά διαπιστώσει πως έχουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα :

Εκτυπώνετε την Ψ.Τ. και την έχετε για αρκετό καιρό μπροστά σας.

Από κάθε Ψ.Τ. μπορείτε να αποσπάσετε μια παράγραφο, μια έκφραση, ακόμη και μια λέξη, την οποία τυπώνετε και έχετε συνέχεια μπροστά σας, για να σας βοηθάει ανά πάσα στιγμή
Συντάσσετε μια "περίληψη" για να μην έχετε πολλά να διαβάζετε αλλά και για να κατανοήσετε την ουσία της. Ομοίως με το προηγούμενο, εφόσον βοηθάει η τεχνολογία, μπορείτε να δημιουργήσετε banners που "τρέχουν" στην οθόνη, ή κείμενα με ειδικό εικαστικό (πλαίσια, χρώματα κλπ.) που εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη σε διάφορες περιπτώσεις (όταν ανοίγετε τον υπολογιστή το πρωί, όταν τον σβήνετε, ως screen saver όταν μένει μερικά δευτερόλεπτα ανενεργός κλπ.)
Μελετήστε την (μόνοι σας ή σε ομάδα) κάθε τακτά χρονικά διαστήματα, εφαρμόζοντας τον τρόπο αποτοξίνωσης και φέρνοντας νέα για την αποδοτικότητα σας, την ερχόμενη εβδομάδα. Αν είστε manager ενός τμήματος στην εργασία σας ή θέλετε να λειτουργήσετε "εκπαιδευτικά" στην οικογένεια σας ή σε μια παρέα φίλων σας, μπορείτε να κάνετε εκπαίδευση επάνω σε κάθε θέμα που αφορά στο τμήμα σας, βασισμένος στο κείμενο κάθε Ψ.Τ.
Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ψάξτε να βρείτε ποια Ψ.Τ. έχει επηρεάσει και κάντε άμεσα την προτεινόμενη "αποτοξίνωση" Μόλις διαπιστώσετε αρνητική συμπεριφορά, μπορείτε αμέσως να ανατρέξετε στις τοξίνες, να βρείτε ποια απ'όλες σας έχει επηρεάσει και πώς θα κάνετε αποτοξίνωση.

Τις Ψ.Τ. μπορείτε να τις τυπώσετε και να τις τοποθετήσετε μέσα σε ένα ντοσιέ, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα απευθυνθείτε σ'αυτές, για κάποια δική σας.

Τέλος, μπορεί να ερμηνεύσετε την διάθεση σας, όταν είναι "ριγμένη" και να εφαρμόσετε την αποτοξίνωση για να γίνετε καλά και να έρθει πάλι η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση.

Επιπλέον :

Οι Ψ.Τ. προσφέρονται με interactive τρόπο. Δηλαδή, καθένας που τις έχει προμηθευτεί, μπορεί να στέλνει με e-mail την απορία, ερώτηση, παρατήρηση, αντίρρηση κλπ. Και να λαμβάνει απάντηση εντός 24 ωρών, από εμένα τον ίδιο (email : info@pregoukos.gr) . Αυτό, δημιουργεί μια προστιθέμενη αξία στην συνεργασία μας.

 


Η Παρέα των "ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟ Ψ.Τ."

Τι είναι ;

Η "Παρέα των ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟ Ψ.Τ." είναι η ομάδα όλων εκείνων που έχουν αποκτήσει από μία έως όλες τις διαθέσιμες Ψ.Τ. και συνεπώς έχουν την ίδια κουλτούρα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, που συνίσταται από :

 • Επιθυμία για διαρκή προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση

 • Διάθεση για παροχή βοήθειας στον εαυτό του ή τους άλλους,

 • Απόφαση για "αποτοξίνωση" για πάντα στην ζωή του

 • Υψηλή ποιότητα ιδεών και πρακτικής στην καθημερινή δουλειά και ζωή.

Είναι η κοινωνική ομάδα στην οποίαν ανήκουν όλοι εκείνοι που είναι αποφάσισαν και κατάφεραν να μειώσουν την επίδραση των Ψ.Τ. στην ζωή τους και βοήθησαν και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Οφέλη των μελών της Παρέας

Τα μέλη της "Παρέας των ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟ Ψ.Τ." απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια και έχουν οφέλη που είναι χρήσιμα γενικότερα :

Συγκεκριμένα απολαμβάνουν :

 • άμεση πρόσβαση μέσω email ή και προσωπικά, στον εμπνευστή και συγγραφέα των "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ" κ. Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο, για μια απλή συζήτηση, έως και προσωπικές συμβουλές σε τακτική βάση

 • την δυνατότητα να προμηθευτούν υλικά υποστήριξης (βιβλία, manuals, ημερολόγιο, cd, καρτέλες κλπ.) σε ειδικές προνομιακές τιμές,

 • την δυνατότητα να ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις, δημιουργικές ιδέες, μέσα από το forum του site που πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και θα είναι στην διάθεση όλων,

 • την δυνατότητα να αποκτήσουν κάθε νέο προϊόν, που θα ανακοινώνεται κατά την διάρκεια του χρόνου, με στόχο την ενίσχυση της "αποτοξίνωσης" τους.

Τέλος, οι "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ" θα αποτελέσουν μια επαγγελματική δύναμη στην αγορά, που στο μέλλον θα αποκτήσει ιδιαίτερη οντότητα, με πιστοποίηση των θεμάτων που διδάσκονται. Αυτό σημαίνει πως το προσωπικό προφίλ σας, θα ενισχυθεί σημαντικά από την Πιστοποίηση που θα αποκτήσετε, σχετικά με την αποτοξίνωση συγκεκριμένων Ψ.Τ. που δεν βοηθάνε στην εξέλιξη της επαγγελματικής καριέρας.

 


Ρωτάτε και σας απαντάμε

Αντιλαμβανόμαστε πως η ιδέα των ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ είναι καινούργια και πως μπορεί να έχετε απορίες, παρ'όλα τα αναλυτικά κείμενα που σας δίνουμε.

Γιαυτό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε όλες της λεπτομέρειες αυτής της διαδικασίας που θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή.

Μπορείτε να στείλετε το ερώτημα σας γραπτώς μέσω e-mail στην διεύθυνση : info@pregoukos.gr .

Επίσης μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον αριθμό : 210 60 80 595 για να μιλήσετε με κάποιον από τους συνεργάτες μας ή ακόμη και με τον ίδιο τον κ. Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο.

 


Σχετικά με τον συγγραφέα των "Ψυχολογικών Τοξινών" κ. Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο

Ο κ. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος είναι γνωστός Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων και Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, Συγγραφέας και Ομιλητής, από την δεκαετία του 80.

Έχει θητεύσει πάνω από 15 χρόνια, σε ομάδες της σχολής ψυχολογίας "Ατομική Ψυχολογία του Α. ΄Αντλερ", σε θέματα Αυτογνωσίας, Θεραπείας και Διδασκαλίας, έχει γράψει 4 βιβλία με τίτλους : Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ, ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ, ΠΛΟΥΤΟΣ και τα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ και ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (υπό έκδοση).

Μια πλήρη εικόνα της δουλειάς του, του πελατολογίου, των σχολίων των πελατών και όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που έχει δημιουργήσει και που μπορείτε να αποκτήσετε, μπορείτε να έχετε με την επίσκεψη σας στο site του, στην διεύθυνση : www.pregoukos.gr

Επίσης μπορείτε να επισκευθείτε και το site : www.e-seminars.com.gr όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την νέα πρωτοπορειακή μέθοδο εκπαίδευσης που έχει σχεδιάσει και προωθεί στις επιχειρήσεις και σε μεμονωμένους ενδιαφερόμενους, σε θέματα επαγγελαμτικής και προσωπικής εκπαίδευσης.

 


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ"

Ο κατάλογος που ακολουθεί, περιλαμβάει τις διαθέσιμες "Ψ.Τ." τις οποιες μπορείτε να αποκτήσετε με τον τρόπο που ήδη σας έχουμε περιγράψει.

Για κάθε μία, υπάρχει μια μικρή περιγραφή, ώστε να σας δώσει την δυνατότητα να διαπιστώσετε αν την έχετε ή όχι.

Επισκέπτεσθε τακτικά το site, γιατί ο κατάλογος αυτός ενημερώνεται καθημερινά, με νέες Ψ.Τ. που ολοκληρώνει ο κ. Π.Γ. Ρεγκούκος

 


Αποκτήστε μία "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ" δωρεάν

Για να αξιολογήσετε τις Ψ.Τ. σας δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε τελείως δωρεάν, την εξής :

Έχω δίκιο, αλλά που να το βρω !

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί είναι "να έχουμε δίκιο". Πρώτον γιατί μπορεί οι άλλοι να μην μας το αναγνωρίσουν και δεύτερον γιατί μπορεί να κάνουμε ακόμη και έγκλημα για να δικαιωθούμε.

Κάντε κλικ, εδώ, θα παραλάβετε αμέσως την Ψ.Τ. σε ανοιχτό κώδικα, σε Microsoft Word για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Καλή ανάγνωση και μελέτη !

 


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ"

Επιλέξτε τις Ψ.Τ. που σας ενδιαφέρουν και κάντε την παραγγελία σας, αναφέροντας τον αριθμό που έχει ο τίτλος τους.

1. Δεν γίνεται να μην έχω άγχος
Το άγχος είναι μια ψυχική κατάσταση που επιλέγουμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής μας. Δεν μας έρχεται, δεν μας μεταφέρεται, δεν είναι αναπόφευκτο, μπορεί να εξαφανιστεί.

2. Ανησυχώ !
Έχουμε γεμίσει την ζωή μας με ανησυχίες για τα πάντα. Όμως, δεν έχει κανένα νόημα να ανησυχούμε για κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί, ούτε για κάτι που έχει συμβεί ήδη. Αντί για ανησυχία, προτιμείστε την προετοιμαία.

3. Έχω πολλά προβλήματα"
Η ζωή είναι συνυφασμένη με προβλήματα και δυσκολίες, αλλιώς θα ήταν θάνατος. Όμως, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα που λύνονται και να ξεχάσουμε τα προβλήματα που θεωρούμε ώς "άλυτα". Έτσι γεμίζουμε ηρεμία την ζώη μας.

4. Ζω μόνο στο παρελθόν ή στο μέλλον
Οι καλές ή κακές αναμνήσεις μας κλέβουν την σκέψη. Το μελλον επειδή είναι αβέβαιο μας βάζει σε διαδικασίες πρόβλεψης, προσδοκιών και ευχολογίου. Το χθές όμως πέρασε, το αύριο είναι αμφίβολο και το μόνο που έχουμε για να ζήσουμε είναι το "εδώ" και "τώρα".

5. Γιατί να συμβεί αυτό σε μένα !
Θέλουμε να μας συμβαίνουν μόνο καλά γεγονότα. Η ζωή όμως δεν μας ρωτάει γιαυτό. Σημασία δεν έχει αν μας στέλνει κακά γεγονότα, αλλά το να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε.

6. Οι άλλοι άνθρωποι είναι εχθρικοί απέναντι μου
Μεγαλώσαμε με τον φόβο των άλλων ανθρώπων. Τώρα βλέπουμε παντού εχθρούς. Και να μην υπάρχουν, τους κατασκευάζουμε, γιατί έτσι έχουμε μάθει. Η ζωή δεν μπορεί να είναι εχθρική γιατί αλλιώς θα τελειώσει. Ας αρχίσουμε να την βλέπουμε όπως είναι.

7. Η ύπαρξη στόχου, με κάνει ρομπότ !
Κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά έχει στόχο, που τον βάζουμε εμείς ή οι άλλοι άνθρωποι και τον υιθετούμε εμείς. Δεν μας κάνει ρομπότ η ύπαρξη του στόχου, αλλά το ότι μας τον επιβάλλουν οι άλλοι και εμείς τον δεχόμαστε.

8. Δεν έχω χρόνο !
Χρόνο έχουμε και μάλιστα πάρα πολύ. Το θέμα είναι τι τον κάνουμε. Που τον μοιράζουμε. Πως τον αξιοποιούμε. Εκείνος που ξέρει τι να κάνει τον χρόνο του, δεν έχει καμμία έλλειψη. Εσείς ;

9. Η άσχημη γνώμη των άλλων για εμάς.
Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσουμε να αρέσουμε σε όλους, γιατί αυτό είναι αδύνατο. Οι άλλοι έχουν δικαίωμα να έχουν διαφορετική γνώμη για εμάς, απ'ό,τι εμείς οι ίδιοι και αυτό δεν μας εμποδίζει να ευτυχίσουμε.

10. Για όλα φταίνε οι άλλοι !
Η μεταφορά της ευθύνης είναι η λύση όταν δεν μπορούμε να την αντέξουμε. Όμως, όταν την μεταφέρουμε, διώχνουμε και όλες τις ευκαιρίες για να γίνουμε καλύτεροι. Μήπως ήρθε η ώρα να την αναλάβουμε ολοκληρωτικά ;
11. Δεν ξέρω τι να κάνω
Η αναποφασιστικότητα είναι η μητέρα της απραξίας. Όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, κάνουμε τους ανήξερους. Πάντα ξέρουμε τι να κάνουμε, ακόμη και όταν επιλέγουμε να κάνουμε ότι δεν ξέρουμε !

 


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ"

Επιλέξαμε μια πολύ απλή διαδικασία απόκτησης συνδρομής των Ψ.Τ. έτσι ώστε να μπορείτε να την αποκτήσετε αμέσως, χωρίς χάσιμο χρόνου και περιττές κινήσεις, που θα σας κούραζαν.

Η διαδικασία λοιπόν, περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα :

 1. Στέλνετε συμπληρωμένη την Φόρμα Παραγγελίας, μέσα από αυτό το site, που έρχεται ηλεκτρονικά, στο γραφείο υποδοχής.
 2. Αμέσως μετά παραλαμβάνετε μια επιστολή επιβεβαίωσης της λήψης της Φόρμας Παραγγελίας σας.
 3. Υλοποιείτε την πληρωμή ηλεκτρονικά μέσω εταιρικής πιστωτικής κάρτας, μέσα από την σελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής του site *

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει η πληρωμή με αυτό τον τρόπο, τηλεφωνείτε στον αριθμό : 210-6080595 και συνεννοείστε με την γραμματέα για την κατάθεση σας στην ALPHA BANK αρ. λογ. : 138.00.210.1155700

 1. Μας στέλνετε το καταθετήριο με φαξ στον αριθμό : 210-6080595 με την σημείωση ότι πρόκειται για την συνδρομή σας.
 2. Μας στέλνετε με email τα στοιχεία στα οποία θα κοπεί το τιμολόγιο (ΦΠΑ 19%).
 3. Παραλαμβάνετε το τιμολόγιο με ACS COURIER.
 4. Με την παραγγελία σας απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που προκύπτουν από αυτήν (link με σελίδα : Τι περιλαμβάνει το πακέτο απόκτησης Ψ.Τ).

Η αξία των Ψ.Τ. διαμορφώνεται ως εξής :

 • 1 - 2 Ψ.Τ. αξία 12 ευρώ ή κάθε μία ανά παραγγελία
 • 3 - 4 Ψ.Τ. αξία 10 ευρώ η κάθε μία ανά παραγγελία
 • 5 - 11 Ψ.Τ. αξία 9 ευρώ η κάθε μία ανά παραγγελία.
 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr