Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σχολή Γονέων Ελλάδας
Τι είναι η σχολή γονέων
Δείτε στο youtube
Δωρεάν το μάθημα 1 "διαπαιδαγωγώ"
Για γονείς
Για μεταπωλητές
Για φροντιστήριο ξένων γλωσσών
  > Συνεργασία
  > Προωθήστε το
  > Προς τους γονείς
  Για ασφαλιστές
  Για επιχείρηση
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σχολή Γονέων Ελλάδας > Για ασφαλιστές
Σχολή Γονεών Ελλάδας - Για ασφαλιστές
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 

Διαπαιδαγώγηση : ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους τους γονείς!

Παραδώστε τους την ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ σε dvd και κερδίστε αμέσως 50 ευρώ


Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Δεν υπάρχει γονέας, που να μην ενδιαφέρεται για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών του. Όμως, αυτό είναι μια τέχνη που δυστυχώς, δεν την διδάσκεται πουθενά, ούτε πριν αποκτήσει παιδιά, ούτε και μετά. Γιαυτό και αναγκάζεται να αυτοσχεδιάσει, να μιμηθεί, να κάνει λάθη και να έχει πολλά πρακτικά προβλήματα, που δεν ξέρει πώς να τα λύσει.

Η ιδέα είναι να προωθήσετε το σεμινάριο στους πελάτες σας, που έχουν κάνει οικογενειακό συμβόλαιο και άρα είναι γονείς. Σκεφτείτε τι σημαντική υπηρεσία του παρέχετε, όταν του προσφέρετε την δυνατότητα να εκπαιδευτεί στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών του και να απαλλαγεί για πάντα από τα πρακτικά προβλήματα που έχει μαζί τους.

Έτσι λοιπόν, μπορεί να εκπαιδευτεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, παρακολουθώντας το σεμινάριο σε διπλό dvd : ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ, την παιδαγωγική μέθοδο του Ρ. Ντράϊκωρς, που σήμερα είναι η πλέον αποτελεσματική και αποδοτική. Είναι η μέθοδος για την διαπαιδαγώγηση υπεύθυνων παιδιών, με υψηλή αυτοπεποίθηση και πολύ θάρρος. Είναι η μέθοδος για το χτίσιμο ενός δυνατού χαρακτήρα, που μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ζωής και να επιτύχει τους στόχους που βάζει.

Στην Σχολή Γονέων, κάθε γονέας θα βρει όλα τα θέματα που τον απασχολούν, λύσεις για καθημερινά προβλήματα, πρακτικές για τον χειρισμό αρνητικών συμπεριφορών του παιδιού, τεχνικές για την δημιουργία μιας πολύ καλής σχέσης με το παιδί, ιδέες για την εκπαίδευση του στην συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους. Εκτός όμως από την θεωρία, που διαρκεί 4 ώρες και μπορεί να την παρακολουθήσει από την τηλεόραση του σπιτιού του, με διαφάνειες Power Point και τον κ. Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο να διδάσκει, μπορείτε να μιλήσετε και μαζί του πολύ εύκολα, μέσω Internet, κάθε Τετάρτη από τις 8μμ έως τις 10μμ για ερωτήσεις, απορίες, συζήτηση. Χωρίς μετακινήσεις, χωρίς απώλεια προσωπικού χρόνου, χωρίς περιττά έξοδα.

Το πακέτο των 2 dvd , το εγχειρίδιο «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ» και η υποστήριξη μέσω Internet, έχει αξία 100 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 23%) και μπορεί να αποσταλεί με courier σε οποιαδήποτε διεύθυνση.

Μπορείτε να το προωθήσετε στους πελάτες σας, αλλά και στο περιβάλλον σας, σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, συλλόγους γονέων, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών και όπου αλλού θα βρείτε συγκεντρωμένους γονείς.

Με 50 ευρώ που αναλογούν σε εσάς, μπορείτε να δημιουργήσετε «δίκτυο» που θα προωθεί το σεμινάριο έναντι προμηθείας που θα προσφέρετε στον συνεργάτη σας, ώστε να κρατάτε και εσείς το δικό σας ποσοστό (που το καθορίζετε ελεύθερα). Για παράδειγμα μπορείτε να δώστε έως 40 ευρώ προμήθεια σε κάποιον (για να μπορεί και εκείνος με την σειρά του να δώσει ένα ποσοστό στον δικό του συνεργάτη) και έτσι να κερδίζετε σημαντικό εισόδημα, από τις πωλήσεις που θα κάνει το δίκτυο σας.

Καλή επιτυχίας τις προσπάθειες σας.

Ομάδα προώθησης ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ.


ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» ΣΕ DVD ΣΤΟ YOUTUBE

 

Περιγραφή συνεργασίας

Παρακολουθείστε την ιδέα, τις αγορές του dvd, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το προωθήσετε και την οικονομική συμφωνία μεταξύ μας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iZ_5OW2z6mI


Εισαγωγή του σεμιναρίου

Παρακολουθείστε την Εισαγωγή του σεμιναρίου, έτσι όπως υπάρχει μέσα στο dvd για να αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα, σχετικά με τα θέματα που περιέχει και την μέθοδο μελέτης που μπορείτε να εφαρμόσετε, για να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Την ίδια διεύθυνση μπορείτε να προωθήσετε, σε όποιον πιστεύετε πως θα φανεί χρήσιμο.

http://www.youtube.com/watch?v=4QhsuJQp2Yo&context=C318bdaaADOEgsToPDskLbw2lKvsEll_YbIpU9qEE2

 

Περιγραφή περιεχομένου

Δείτε το dvd που θα παραλάβετε και παρακολουθείστε αναλυτικά τα περιεχόμενα του σεμιναρίου καθώς και τα καθημερινά προβλήματα που θα λύσετε, με τις μεθόδους που θα μάθετε.

Την ίδια διεύθυνση μπορείτε να προωθήσετε, σε όποιον πιστεύετε πως θα φανεί χρήσιμο.

http://www.youtube.com/watch?v=D63JNXTHB6k&context=C3cbd03eADOEgsToPDskKmHNSQnU1BwmANxozJ2p3C

 


Δείτε και το σχετικό φυλλάδιο του προγράμματος


 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr