Sitemap E-shop | Καλάθι English
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σχόλια πελατών
Σχόλια πελατών
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

  «Με τον Παναγιώτη συνεργαζόμαστε εδώ και δύο χρόνια και είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπει κανείς να υλοποιείται ένα «σεμινάριο πωλήσεων». Ισως γιατί ο Π.Ρεγκούκος έχει ως όπλο του την εμπειρία του και την αμεσότητά του με τους ανθρώπους των πωλήσεων. Επίσης σημαντικό κρίνω την αποδοχή της συνεργασίας μας από τους συνεργάτες της εταιρείας. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την εμπειρία «SEMINARS & CONSULTING». Ισως δεν είναι και τόσο τυχαίο ότι δεν υπάρχει «Πτυχίο Πωλήσεων» .Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης συμπληρώνει επάξια το κενό αυτό.»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
LogicDIS S.A.


Ο Π. Ρεγκούκος είναι ένας μόνιμος πια συνεργάτης-σύμβουλος και όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα.
Η πρώτη μου εμπειρία εκπαίδευσης ήταν πίσω στο 1991 όταν παρακολούθησα ένα σεμινάριο TELEMARKETING στην ΕΕΔΕ με εισηγητή τον Π.Ρ.
Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι που το 1996 ξεκίνησα την συνεργασία μου με τη MOTOTECH AE, και τα σεμινάρια εκπαίδευσης με τον Παναγιώτη έγιναν καθεστώς.
Σεμινάρια management , psycho management και πωλήσεων κατέληξαν σε μια στενή και μόνιμη συνεργασία.
Το 2003 σχεδόν σε καθημερινή βάση και για αρκετούς μήνες συνεργαστήκαμε με σκοπό τη πλήρη αναδιοργάνωση του Εμπορικού τμήματος της εταιρίας.
Ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου τμήματος με πολλά μέχρι τότε προβλήματα και ανακατατάξεις ανθρώπων.
Ένα project δύσκολο (ευτυχώς γιατί όπως λέει και ο ίδιος αν ήταν εύκολο δεν θα είχε και ενδιαφέρον...) σε μια δύσκολη περίοδο. Χρειάστηκαν πολλές ώρες συζήτησης και διαφωνίας, έντασης και προσπάθειας πάντα κάτω από το βασικό μότο της ζωής και της καριέρας του Παναγιώτη: «Δεν υπάρχει τίποτα που Δεν Γίνεται! Ελάτε να δούμε λοιπόν πως θα το κάνουμε!»
Χαίρομαι που με ανέχτηκε σε αυτή τη δύσκολη φάση που πραγματικά πίστευα πως κάποια πράγματα δεν γινόντουσαν. Στο πόσο χάλια αισθανόμουνα, ερχόταν πάντα η απάντηση καταπέλτης: «Δεν είσαι καλά? Θαύμα! ¶ρα έχουμε κάτι να βελτιώσουμε!»
Τα αποτελέσματα ήλθαν την αμέσως επόμενη χρονιά και δεν είχαν να κάνουν μόνο με την επιτυχή επίτευξη των οικονομικών στόχων.
Είχαν να κάνουν με τη γενικότερη διάθεση των ανθρώπων του τμήματος, τη σαφή βελτίωση των ικανοτήτων τους, την βελτίωση της καθημερινότητας , της διευθέτηση των προτεραιοτήτων και τη χρήση του time management.
Είχαν να κάνουν με τη βελτίωση της νοοτροπίας, των γνώσεων και της στάσης του καθενός απέναντι σε αυτό που λέγεται «επαγγελματικές σχέσεις» είτε στο εσωτερικό της εταιρίας είτε με τους πελάτες της.
Και πάνω απ' όλα είχαν να κάνουν με τη πλήρη υιοθέτηση του «Δεν υπάρχει Δεν Γίνεται, υπάρχει μόνο ΓΙΝΕΤΑΙ»

Φέτος η εκπαίδευση συνεχίζεται με μηνιαία σεμινάρια marketing για όλο το Εμπορικό Τμήμα. Του εύχομαι ολόψυχα πάντα επιτυχίες!

Νένη Λαμπροπούλου
MOTOTECH SAΗ συνεργασία μας με τον κ. Π. Ρεγκούκο άρχισε εδώ και δέκα χρόνια και συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αρχικά ανέλαβε την οργάνωση της εταιρίας μας SCLAVOS LASER SA, από την αρχή της ίδρυσης της, την οποία και συνέχισε να την υποστηρίζει αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να είναι κερδοφόρα από την πρώτη κιόλας χρονιά.
Παράλληλα, έχει εκπαιδεύσει τους διευθυντές της μητρικής εταιρίας μας SCLAVOS SA σε θέματα Διοίκησης και Επικοινωνίας, προσφέροντας μας τις πολύτιμες γνώσεις του που μας βοήθησαν αποτελεσματικά στην βελτίωση του επιπέδου διοίκησης που ασκούμε.  Μας έχει δώσει επίσης τις συμβουλές του για την βελτίωση της ποιότητας των Διοικητικών Συνεδριάσεων που κάνουμε, που χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα.
Μια άλλη σημαντική εργασία που έχει κάνει για την εταιρία μας, είναι η μελέτη και ολοκλήρωση του εγχειριδίου Ποιοτικής Εξυπηρέτης Πελατών, για τα τμήματα Βαφέων και Τεχνικών που χρησιμοποιούμε σήμερα και που μας έχει βοηθήσει να είμαστε leader στην παγκόσμια αγορά, στις μηχανές βαφής υφασμάτων.
Ο κ. Π. Ρεγκούκος, εξακολουθεί να είναι συνεργάτης της εταιρίας μας, όποτε παραστεί ανάγκη και τον ευχαριστούμε πολύ για την συνεχή υποστήριξη και ενδιαφέρον που δείχνει για την πορεία μας. Εκτός όμως αυτού, είναι και ένας καλός φίλος, στον οποίο πάντα καταφεύγουμε όποτε χρειαζόμαστε νέες και δημιουργικές ιδέες για την δουλειά μας.

'Αρης Γεωργαντάς
Γ. Διευθυντής
SCLAVOS SAΜάϊος 2005

Στα πλαίσια της σωστής και αποδοτικής λειτουργίας της εταιρείας μας, είχαμε μια μακριά σε χρόνο, επαφή - επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Ρεγκούκο.
Αναλύσαμε διεξοδικά, τα οράματα και τους στόχους μας, περνώντας αναλυτικά από κάθε πεδίο διοίκησης.
Η συμμετοχή του στις δραστηριότητες της διαμόρφωσης του στρατηγικού οράματος, υπήρξε πολύτιμη.
Τα μηνύματα και οι γνώσεις του επίσης, διασφάλισαν την θετικότερη εξέλιξη της επιχείρησης μας στην ελληνική αγορά.

Εκ μέρους της τεχνικής εταιρείας R.C.TECH

Νάσος Ε. Χαμηλοθώρης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Διευθυντής Αρχιτεκτονικού ΤμήματοςΘα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την ικανοποίηση που μου δίνεις να δημοσιοποιήσω την άποψη μου για τη συνεργασία μας.
Είναι πολύ εύκολο σε μια συζήτηση και πολύ δύσκολο σε δυο γραμμές.

Είσαι ανάποδος άνθρωπος, σχεδόν αντικοινωνικός, τους βγάζεις όλους λάθος και τον εαυτό τους και την εκπαίδευση τους.
Ο τρόπος που το κάνεις όμως είναι γοητευτικός. Οι ιδέες που μεταδίδεις είναι λειτουργικές, εφαρμόσιμες, τεκμηριωμένες.
Χρειάζεσαι πελάτες που αντέχουν «τη μπούνια στο στομάχι» π.χ. χρειάζεται θάρρος για να μην θέλεις να είσαι τέλειος.
Η κοινωνική προσφορά σου είναι ανεπανάληπτη, σου εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη!!!

Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας αποφάσισα τη 01/01/2005 ο στρατηγικός τρόπος σκέψης μου να περιέχει όσα μαζί είχαμε συζητήσει. Ισοτιμία, ευθύνη, ενδιαφέρον, αφαίρεση, ομαδικότητα, ομοφωνία, χρήσιμος, ανάγκες, ικανοποίηση, σεβασμός, στόχοι, σκοποί...

Το στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας εξελίσσεται.
Το ταξίδι ξεκίνησε...
Εύχομαι η ΙΘΑΚΗ να είναι μακριά.

Με την ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ (αγάπη) μου...

Δημήτρης Ιωαννίδης,
Γ. Διευθυντής
DIATHLASIS - i GUZZINI LIGHTING


Αγαπητέ Παναγιώτη,

Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, καθώς και για όλες τις ιδέες της εβδομάδας που μας στέλνεις κατά καιρούς.
Θεωρώ την ικανότητά σου στην εκπαίδευση ανθρώπων αξεπέραστη και προσωπικά ωφελήθηκα πάρα πολύ και από τα σεμινάριά σου, στα οποία επίσης απήλαυσα ιδαιτέρως.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όλους τους συναδέλφους μου. Είδαμε από μια πρωτόγνωρη οπτική γωνία τις ανθρώπινες σχέσεις, μέσα και έξω από τον επαγγελματικό χώρο, και πιστεύω ότι όλοι σε κάποιο βαθμό, μικρό ή μεγάλο, βελτιώσαμε τη συμπεριφορά μας προς τους άλλους.

Φιλικά,

Δρ. Στυλιανός Α. Παπαδόπουλος
General Manager of the Greek Branch
INTERGEO Environmental Technology Ltd.Η συνεργασία του κ. Ρεγκούκου με την ALTEC έχει μια διαδρομή πολλών χρόνων, με εκπαιδευτική συνεισφορά που έχει επιδράσει θετικά στα σημερινά επιτελικά στελέχη της και κατ΄επέκταση στην ηγετική της πορεία στον κλάδο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών. ¶νθρωπος εξαιρετικά δραστήριος, συνδυάζει το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών που διαθέτει, με το "μεράκι" για την εκπαίδευση, και την εξαιρετική μεταδοτικότητα στα στελέχη μας όλων των επιπέδων.
Σχεδιάζει προσεκτικά τις εκπαιδευτικές συναντήσεις του, φιλτράροντας την κάθε θεματολογία μέσα απο το Όραμα, τους Στόχους και την Εταιρική κουλτούρα της Εταιρείας, όπως τα γνωρίζει επί μια 15ετία περίπου.
Εκπαιδεύει το Προσωπικό μας της "πρώτης γραμμής", όπως τα στελέχη διαχείρησης "Μεγάλων Λογαριασμών & Έργων" σε όλους τους τομείς της Οικονομίας, καθώς και τα τμήματα "Τεχνικής Εξυπηρέτησης" των Πελατών μας.
Υπόβαθρο της εκπαίδευσής του πάντα η Πελατοκεντρική διάθεση των συμπεριφορών, η διασφάλιση της πολυτιμότατης σχέσης εμπιστοσύνης Πελάτη-Εταιρείας, η προώθηση της συλλογικής σκέψης όσον αφορά τις προτεραιότητες και τους στόχους της Εταιρείας.
Βασιζόμαστε στην συνέχιση της συνεργασίας μας με τον κ. Ρεγκούκο, προκειμένου να προσδίδει την προστιθεμενη αξία εκείνη, που θα διατηρεί το επίπεδο των στελεχών μας ικανό να οδηγεί την ALTEC δυναμικά στον ανταγωιστικότερο κλάδο της Υψηλής Τεχνολογίας.
Του ευχόμαστε να μεταφέρει ακούραστα τις διαρκώς ανανεωμένες -σύγχρονες- γνώσεις του και τεχνικές, συμβάλλοντας πολύτιμα στην ανάπτυξη των Εταιρειών που συνεργάζεται.

Γιάννης Θωμαίδης
Όμίλος ALTECΣυνεργαστήκαμε με τον Κο Παναγιώτη Ρεγκούκο, με στόχο την βελτίωση της οργάνωσης του τμήματος Πωλήσεων. Η συμβολή του υπήρξε καθοριστική και ουσιαστική, με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και την ομαλή προσαρμογή όλων των εμπλεκομένων στην νέα κατάσταση. Πραγματικά, η οργάνωση του τμήματος βελτιώθηκε κατά μεγάλο ποσοστό, τόσο στις διαδικασίες, όσο και στην ανάληψη ευθύνης από τα στελέχη του τμήματος.

Η συνεργασία μας επεκτάθηκε και σε θέματα management, όπου τα οφέλη ήταν πραγματικά πολύτιμα: βελτιώσαμε κατά πολύ τις γνώσεις, αλλά κυρίως την νοοτροπία στην διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας. Πολύ συχνά γίνονται αναφορές και αναδρομές στην εκπαίδευση του, ενώ μειώθηκαν σημαντικά οι τριβές και η φθορά που αυτές επιφέρουν.

Ο Κος Ρεγκούκος είναι πραγματικά ένας αξιόλογος σύμβουλος, έμπειρος, πηγαίος, σαφής, και ουσιαστικός.

Μαριάννα Φωτοπούλου, μέτοχος FOTONI AE, εισαγωγή και εμπορία ζαχαρωδών προϊόντων.


Η συνεργασία μας με τον κο. Παναγιώτη Ρεγκούκο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005, μέσω σύστασης συναδέλφου του εισηγητή εξειδικευμένων σεμιναρίων.
Η φιλοσοφία του κ. Ρεγκούκου αναφορικά με την εκπαίδευση και συγκεκριμένα το τρίπτυχο πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εισήγηση εναρμονίστηκε πλήρως με τα δικά μας ζητούμενα, δουλέψαμε από κοινού σε αυτή τη βάση και ήδη τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης έχουν αρχίσει να φαίνονται στους ανθρώπους μας.

Θεόδωρος Χατζηανδρέου
Πρόεδρος Δ.Σ.
Paladino SA

Ζηνοβία Κότσανη
Personnel Administrator
Paladino SAΟ εισηγητής κ. Π. Ρεγκούκος είναι εξαιρετικός. Παρόλο που εδώ και τρία χρόνια συνεργαζόμαστε στενά μία ή και δύο φορές την εβδομάδα, πλήρωσα και αφιέρωσα ένα Σαββατοκύριακο, προκειμένου να τον ακούσω και να κάνω follow up σε όσα έχουμε μέχρι τώρα υλοποιήσει.

Αφροδίτη Μποφιλιάκη , BON STUDIO AEBE


Τα πολλά λόγια είναι φτώχια ! ¶ψογος !

Γ. Γκούρντας, Οίκος GUCCI


Ο κ. Ρεγκούκος είναι γνώστης της αγοράς, ξέρει πολύ καλά τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της και σίγουρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος.

Κ. Παπαχρόνης, ALUMINCO AE


Πάρα πολύ καλός και κυρίως πολύ σωστά ενημερωμένος στο επίπεδο που απαιτεί η δουλειά. Τα θέματα και οι εισηγήσεις του, υψηλού επιπέδου.

Α. Ρώτας, IDEAL ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΑΕ.


Πολύ καλή οργάνωση του σεμιναρίου και «ύφος» συνεργασίας. Συγκροτημένη γνώση και συνεκτική παρουσίαση. Εξαιρετικός ο τρόπος διατήρησης του ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων και πολύ καλή συνομιλία μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων.

Δ. Ποτηρόπουλος «Ποτηρόπουλος Δ. & Λ. Γραφείο Αρχιτεκτονικών Μελετών


Ο κ. Ρεγκούκος έχει όραμα, δυναμική και φιλοσοφία που μπορεί και την μεταδίδει. Όλο το σεμινάριο ήταν μια διαδικασία που έδωσε λύση στα προβλήματα μας.

Καρατζίκος Τάσος, ΕΡΜΗΣ ΑΕ, Εταιρία παραγωγής ψηφίδων


I know of no one who has contributed to help me settling in Greece, than Mr. Regoukos. There is no literate person in the group who is not or will not benefit by coming to his seminars and applying his principles. EXCELLENT !

Michel Tsogas, Κ.Τ. ΑΕ , Εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων


Το σεμινάριο έδωσε ό,τι υποσχέθηκε. Με βοήθησε να οργανώσω αρκετά τις γνώσεις μου. Πολύ καλή παρουσίαση, εξαιρετικός ο εισηγητής κ. Ρεγκούκος, ενδιαφέρουσες μέθοδοι.

Θ. Χαραλαμπόπουλος, Χ. ΜΠΟΖΝΟΣ ΑΕ


Σε σύγκριση με πολλά άλλα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει, η μέθοδος του σεμιναρίου αυτού, ήταν εξαιρετική. Είναι φανερή η εμπειρία του εισηγητή κ. Ρεγκούκου, στο να δημιουργεί συστηματοποιημένη και συμπυκνωμένοι γνώση με εξαιρετική ικανότητα να την περνάει στο ακροατήριο. Η προσπάθεια που κάνατε θα έπρεπε να γίνεται από την ίδια την πολιτεία. Να έχετε κουράγιο να συνεχίσετε, γιατί επιτέλους οι επιχειρηματίες θα πρέπει να πάρουν εκπαίδευση και να μην βασίζονται μόνο στο μεράκι τους, γιατί δεν φτάνει.

Κασιούμης Κων / νος DARLAS ELECTRONICS.


Πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, πράγματα ουσιώδη και πραγματοποιήσιμα. Ο κ. Ρεγκούκος ήταν σωστός με άνεση, φιλικότητα, τρομερή αυτοπεποίθηση και μεταδοτικότητα.

Βουλγαρίδη Εριέττα, ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ, Ιταλικά έπιπλα και φωτιστικά.


Καλό περιβάλλον, υψηλή επικοινωνία, ωραίες ιδέες, θερμό κλίμα, άψογο service . Η παράδοση έγινε άνετα και χωρίς να κουράσει. Η προσωπικότητα του κ. Ρεγκούκου σε σχέση με τα προηγούμενα, σε «απογειώνουν»

Κων/νος Μόκας, ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΕ, ( Hi - Fi , TV , VIDEO )


Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν κέφι και μεράκι για την δουλειά τους. Ο κ. Ρεγκούκος ανήκει σ'αυτούς.

Κίμων Κυριακούλης, ΑΒΕΡΙ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.


Ο κ. Ρεγκούκος πιστεύω πως είναι πλήρης γνώστης και σου δίνει την αίσθηση ότι γεννάει τις γνώσεις αυτές και δεν παπαγαλίζει θεωρίες.

Κ. Κοντόπουλος, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.
 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr