Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σεμινάρια
  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ INTERNET
 Καλές Ανθρώπινες Σχέσεις
 Συνεργασία
Αυτό-Διοίκηση Του Manager
Επιχειρηματικότητα & Επιτυχία
  Νέα Εκπαιδευτική Ιδέα : "Δυναμικά 4ωρα"
  Psycho Business
Psycho-management
Psycho-selling
  Psycho-negotiations
Total Customer Service
Σταματείστε να πουλάτε
  Ομαδική εργασία
  Η Γραμματέας - Manager
Ξύπνησε τον γίγαντα μέσα σου
Η Τέχνη της Ζωής
Η διαπαιδαγώγηση υπεύθυνων παιδιών
  Internet Sales Seminar
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σεμινάρια > Πωλήσεις με Ψυχολογία
Διαπραγματεύσεις με Ψυχολογία
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

  Το σεμινάριο Psycho-Negotiations είναι ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια νέα αντιμετώπιση των Διαπραγματεύσεων μέσα από την πλέον σύγχρονη και δοκιμασμένη ψυχολογία που είναι η Ψυχολογία της Ενθάρρυνσης.

Υπάρχουν δύο μοναδικά χαρακτηριστικά του σεμιναρίου αυτού, που το κάνουν να είναι διαφορετικό απ'ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και έτσι μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο πνεύμα στους ανθρώπους της επιχείρησης σας. Αυτό σημαίνει για εσάς, πως έχετε στα χέρια σας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που μπορεί να σας ανανεώσει τις σχέσεις με τους ανθρώπους σας και να ενισχύσει τον κατάλογο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που τους προσφέρετε.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι τα εξής:

Το σεμινάριο προσεγγίζει τις Διαπραγματεύσεις (θεωρητικά αλλά και πλήρως πρακτικά), μέσα από την επιστήμη της Ψυχολογίας

Εφ' όσον «διαπραγμάτευση» σημαίνει επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, είναι πλέον σήμερα αδιανόητο να μην μιλήσει ο εισηγητής για ψυχολογία. Μέσα από αυτή την προσέγγιση, καλύπτονται πλήρως και θέματα : Επικοινωνίας, Παρακίνησης, Ελέγχου, Ανταγωνισμού και Συγκρούσεων, Ομαδικής Εργασίας, Συνεργασίας, κλπ.

Η εισήγηση γίνεται από δύο εισηγητές ταυτόχρονα!

Δηλαδή, οι συμμετέχοντες έχουν μπροστά τους έναν ειδικό στην εκπαίδευση των Διαπραγματεύσεων (με σπουδές Ψυχολογίας) και έναν ειδικό στην Ψυχολογία (με σπουδές Διοίκησης). Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά παρακολουθούν δύο σεμινάρια, έχουν δύο πηγές γνώσεων και συμβουλών, έχουν την διπλή ευκαιρία να αξιοποιήσουν δύο από τους πλέον καταξιωμένους στην αγορά εισηγητές.

Οι έλληνες διαπραγματευτές θα έχουν την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα ζήσουν μια τέτοια εμπειρία και οι πρώτοι που θα δουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην δουλειά τους, με την χρήση των νέων εργαλείων, ιδεών, αντιλήψεων και τεχνικών που θα τους προτείνουμε.

Τα υλικά του σεμιναρίου, οι διαδικασίες, οι ασκήσεις, τα παιχνίδια, οι ρόλοι που παίζονται, είναι υψηλής ποιότητας και μοναδικά στην σύλληψη τους, στο περιεχόμενο και στην εκπαιδευτική τους σπουδαιότητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν εμπειρίες που δεν είχαν ποτέ και θα μάθουν μέσα από νέες εκπαιδευτικές μεθόδους που δεν είχαν την ευκαιρία στο παρελθόν να παρακολουθήσουν.

Το σεμινάριο Psycho-Negotiations είναι το τρίτο της σειράς Psycho-business (το πρώτο είναι το Psycho-management και δεύτερο το Psycho-Selling) που θα ολοκληρώσουμε με την εισαγωγή στους επόμενους μήνες στην αγορά και του Psycho-customer service για τους υπαλλήλους της πρώτης γραμμής. Έτσι θα ολοκληρωθεί η σειρά που θα σας προσφέρει τέσσερα μοναδικά προϊόντα για την ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων της εταιρίας σας και την ανανέωση του ενδιαφέροντος τους.

Γενική περιγραφή

Το σεμινάριο Psycho-Negotiations είναι μια πρωτοπόρο ιδέα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στον χώρο της εκπαίδευσης. Η νέα, σύγχρονη και αποτελεσματική προσέγγιση της διαπραγμάτευσης, ο τρόπος εισήγησης, τα υλικά, οι διαδικασίες του σεμιναρίου, πραγματικά φέρνουν το καινούργιο ύφος, σε μια αγορά που ήδη έχει κορεστεί από διάφορα σεμινάρια πωλήσεων.

Μέχρι σήμερα, υπήρξαν κατά καιρούς ποικίλες προσεγγίσεις της τεχνικής των διαπραγματεύσεων που μας έρχονταν από το εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια που έχουν σαν θέμα τις διαπραγματεύσεις, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Όμως, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην διαδικασία και όχι στο περιεχόμενο της ανθρώπινης σχέσης μεταξύ των δύο διαπραγματευτών. Όλα ήταν επιτυχημένα στην οργάνωση της διαπραγμάτευσης, αλλά δεν είχαν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο λόγος είναι πως δεν αξιοποιούσαν τον ανθρώπινο παράγοντα.

Σήμερα δεν είναι δυνατόν να μιλάει κανείς για ανθρώπινη επικοινωνία, για ανθρώπινες σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) για διαπραγμετεύσεις, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του την Ψυχολογία, την επιστήμη που ερμηνεύει τις συμπεριφορές των ανθρώπων και που δίνει λύσεις εκεί που κάθε άλλη θεωρία αδυνατεί. Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ανθρώπους χωρίς να βάζουμε και την ψυχολογική διάσταση των δύο μερών, δηλαδή χωρίς να περιλαμβάνουμε καθόλου την κινητήρια δύναμη όλων των συμπεριφορών που είναι η ψυχή του ανθρώπου; Σήμερα, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι δυνατόν!

Oι βασικές ιδέες του σεμιναρίου

Το σεμινάριο Psycho-Negotiations συνδυάζει μοναδικά, τις αρχές της πρακτικής και αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης, με το απαραίτητο υπόβαθρο που είναι οι ψυχολογικοί νόμοι της συμπεριφοράς. Δηλαδή, εξετάζει τις καθημερινές δραστηριότητες διαπραγματευτή, τις επικοινωνίες με τους πελάτες του και τις σχέσεις μαζί τους, μέσα από τους βασικούς κανόνες της Οργάνωσης Επιχειρήσεων, αλλά και μέσα από τις αρχές της Ψυχολογίας, που μελετούν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά των ανθρώπων.

Γνωρίζοντας ο διπραγματευτής, πώς πρέπει να λειτουργεί μέσα στην ομάδα διπραγματεύσεων από οργανωτική άποψη και παράλληλα γνωρίζοντας, πως παρακινούνται οι άνθρωποι, πώς και πότε έχουν υψηλό ηθικό και γιατί, πότε και πώς δημιουργούνται οι καλές και οι κακές σχέσεις, πώς πρέπει να λαμβάνονται οι αποφάσεις, πώς πρέπει να γίνονται οι συμφωνίες, πώς πρέπει να συνεργάζεται με τον πελάτη, πως πρέπει να συμμετέχει στην συνεδρίαση της ομάδας των διαπραγματεύσεων, έχει στην διάθεση του ένα πανίσχυρο εργαλείο, εύχρηστο και άμεσα αποτελεσματικό, για να επιτύχει τους στόχους του, δηλαδή για να λειτουργήσει σαν πραγματικός διαπραγματευτής.

Το σεμινάριο Psycho-Negotiations προσφέρει στους συμμετέχοντες τις ιδέες και τους τρόπους για να απαλλαγούν για πάντα από τα προβλήματα που παρουσιάζει το δύσκολο έργο των διπραγματεύσεων. Εφαρμόζοντας όσα θα μάθουν, θα είναι σε θέση πλέον να αυξήσουν τις επιτυχίες τους, την ικανοποίηση των πελατών τους από την εταιρία και την δική τους ευχαρίστηση από τη δουλειά τους.

Ο διαπραγματευτής πλέον δεν θα τρέχει απλώς να κερδίσει, δεν κυνηγάει τους πελάτες για να αγοράσουν, δεν θα τους πιέζει, ούτε θα έχει άγχος για το αποτέλεσμα. Θα είναι ήρεμος, ευχαριστημένος από την δουλειά του, αποτελεσματικός, αγαπητός και χρήσιμος στην επιχείρηση. Θα είναι δηλαδή ένας πραγματικός διαπραγματευτής!

Τα περιεχόμενα του σεμιναρίου Psycho- Negotiations:

Εισαγωγή

α. Ο στόχος της δουλειάς μας
β. Ο στόχος του σεμιναρίου

Γενικές Αρχές για τις Διαπραγματεύσεις

1. Διαπραγματεύσεις με Καλές Σχέσεις
2. Διαπραγματεύσεις με Ανταγωνιστικές Σχέσεις

Μέρος 1ο : Οι Δυσκολίες του Διαπραγματευτή

Μέρος 2ο : Οι Δυσκολίες του Διαπραγματευόμενου
Μέρος 3ο : Τα στάδια της Διαπραγμάτευσης

1. Η προσέγγιση των δύο μερών που θα διαπραγματευτούν
2. Η διερεύνση των αναγκών της άλλης πλευράς, Η διάγνωση των στόχων της
3. Η παρουσίαση των προτάσεων μας
4. Ο Χειρισμός αντιρρήσεων της άλλης πλευράς
5. Το Κλείσιμο της διαπραγμάτευσης

Αντιμετώπιση της αποτυχίας
Μέρος 4ο: Η οργάνωση των Διαπραγματεύσεων

1. Γιατί χάνονται οι διαπραγματεύσεις
2. Η αντίδραση των χαμένων και των νικητών
3. Προετοιμασία για τις διαπραγματεύσεις και Η εκπαίδευση των διαπραγματευτών
4. Ενέργειες κατά τις διαπραγματεύσεις
5. Προγραμματισμός ορίων διαπραγματεύσεων - Στόχοι
6. Έλεγχος των Διαπραγματεύσεων
7. Διορθωτικές ενέργειες κατά τις διαπραγματεύσεις

Η διάρκεια και τα υλικά του σεμιναρίου

Η διάρκεια του βασικού σεμιναρίου είναι 16 ώρες και μπορεί να γίνει σε 8ωρα, ακόμη και Σαββατοκύριακο.
Επιπλέον, προσφέρουμε και 4 ώρες follow up δωρεάν, μετά από όποιο χρονικό διάστημα μας υποδείξετε.

Συνολικά προσφέρουμε 20 ώρες διδασκαλίας χωρίς να περιλαμβάνονται σ' αυτές όλες οι υπόλοιπες ώρες που θα αφιερώσουμε στο project αυτό.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τα ακόλουθα υλικά:

Το πλήρες τεύχος PSYCHO-NEGOTIATIONS με τις σημειώσεις των θεμάτων που διδάχθηκαν
Συνοπτικές σημειώσεις για θέματα σχετικά με εκείνα που πρότειναν οι συμμετέχοντες
Μια καρτέλλα "Ο Δεκάλογος της Προσωπικής Ποιότητας"
Από ένα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ σε καθέναν από τους συμμετέχοντες
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου
 
Έχετε απορίες; Ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο;
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα (μη δεσμευτική) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή Καθαρισμός
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr