Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Υπηρεσίες Οργάνωσης
  Mentoring
  Επιχειρηματική Διάγνωση
Οργάνωση Τμημάτων
  Μια μέρα στην επιχείρησή σας
  Οργάνωση Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης
Παροχή συμβουλών Οργάνωσης Εργασίας
  Παροχή συμβουλών για σχεδιασμό καριέρας
Follow up
Τηλεφωνική υποστήριξη
Μeetings
Brainstorming
  Προσωπική υποστήριξη
  Οικονομική συνεργασία
  Internet Consulting
Ε-learning
  Οργάνωση τακτικών συναντήσεων
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες Οργάνωσης > Internet Consulting
Internet Consulting
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

  Τι είναι το Internet Consulting

Η ανάγκη του εξωτερικού συμβούλου

Είναι πάρα πολλές φορές που συμβαίνει ο επιχειρηματίας ή ακόμη και κάποιος διευθυντής τμήματος, να έχει φτάσει σε σημείο που να μην έχει τι άλλο να πει, τι άλλο να κάνει απέναντι σε μια δύσκολη κατάσταση.

Είναι φορές που μπορεί να έχει δοκιμάσει τα πάντα για να πετύχει κάτι και όμως να μην τα έχει καταφέρει. Πραγματικά να έχει εξαντλήσει τις προσπάθειες του και να έχει φτάσει σε σημείο που του φαίνεται ως αδιέξοδο.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποιο πραγματικό αδιέξοδο, αφού σε όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις. Είναι μια φυσική κατάσταση που μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους. Πρόκειται για καταστάσεις όπου «σταματάει το μυαλό μας» ή που μας λείπει μια απλή γνώση για το θέμα που μας απασχολεί, μια λεπτομέρεια ή ακόμη και ένα πολύ σοβαρό στοιχείο ίσως, που αν το είχαμε τα πράγματα θα γινόνταν πολύ εύκολα.
Όμως είναι και κάτι άλλο, που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Ο επιχειρηματίας ή ο διευθυντής ενός τμήματος, έχει μια συγκεκριμένη οπτική γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα. Είναι προφανές πως κάθε οπτική γωνία μας επιτρέπει να δούμε ένα μόνο μέρος της όλης εικόνας. Το υπόλοιπο δεν μπορούμε να το δούμε, αν δεν αλλάξουμε οπτική γωνία.

Στο σημείο αυτό, χρειάζεται ο εξωτερικός σύμβουλος. Εκείνος δηλαδή που βλέπει από μια εξωτερική, πιο γενική οπτική γωνία και που σαν ειδικός γνωρίζει, έχει εμπειρία και τεχνικές που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει ο επιχειρηματίας ή κάποιος διευθυντή του.
Ο εξωτερικός σύμβουλος μπορεί να «ξεμπλοκάρει» καταστάσεις, να προτείνει νέες λύσεις, να δώσει δημιουργικές ιδέες, να μεταφέρει εμπειρίες και να προτείνει πρακτικές που έχει δει πως είναι άκρως αποτελεσματικές.

Η δυσκολία της χρησιμοποίησης του εξωτερικού συμβούλου και η αντιμετώπιση της

Δεν είναι εύκολο για κάποιον επιχειρηματία ή διευθυντή να χρησιμοποιήσει κάποιον εξωτερικό σύμβουλο. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η εξεύρεση χρόνου να δοκιμάσει και να ασχοληθεί μαζί του, την στιγμή που η δουλειά του απαιτεί την συνεχή ενεργητική παρουσία του.
Εδώ, έρχεται η τεχνολογία να δώσει μια πολύ αποτελεσματική λύση. To INTERNET μας δίνει την δυνατότητα μιας επικοινωνίας που μπορεί να είναι άμεση και ολοκληρωμένη, έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι προσωπικές επικοινωνίες και έτσι να υπάρξει σημαντική οικονομία σε χρήμα και χρόνο.

Από την άλλη μεριά, αυτή η επικοινωνία μπορεί να γίνει σε χρόνο που βολεύει και τα δύο μέρη και έτσι να είναι πάντα επιτυχημένη. Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που οι υποθέσεις και οι συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες δεν προχωράνε, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει ο χρόνος για να βρεθούνε τα δύο μέρη.

To INTERNET CONSULTING είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρω στην ελληνική αγορά, που έρχεται να καλύψει αυτό το κενό και να δώσει την ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί την επικοινωνία μαζί μου, όσο συχνή και αν χρειάζεται να είναι αυτή.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στις επόμενες σελίδες.

Αν θέλετε να αποκτήσετε (download)το άρθρο μου : ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ; κάντε κλικ εδώ.

Τα οφέλη του INTERNET CONSULTING

Μερικά μόνο από τα οφέλη που έχει αυτή η νέα υπηρεσία που σας προσφέρω είναι τα εξής :

μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μου, μέσω κειμένων ή και μέσω τηλεφώνου για επεξηγήσεις ανεξάρτητα από το πόσο μακρυά βρίσκεστε
έχετε τις απαντήσεις άμεσα και με πολύ μεγάλη ανάλυση
σας επισυνάπτω και κάθε άλλο κείμενο που περιέχει πληροφορίες, τεχνικές, προγράμματα, πρακτικές και ό,τι μπορεί να σας βοηθήσει,
δεν χρειάζονται πάντα να γίνονται συναντήσεις και να χάνεται χρόνος σε μετακινήσεις, αναμονές, καθυστερήσεις κλπ.
δεν χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη συνάντηση για να επικοινωνήσετε μαζί μου, ακόμη και για το παραμικρό θέμα
έχετε πάντα γραπτά όλα όσα συζητάμε και σας χρειάζονται στην δουλειά σας
μπορείτε να καταφεύγετε σ' αυτά με ηλεκτρονικό τρόπο, ακόμη και μέσω της αναζήτησης μιας απλής λέξης
η χρήση της γραπτής επικοινωνίας, κάνει και τα δύο μέρη να είναι σύντομα, σαφή και «μέσα στο θέμα» αποφεύγοντας έτσι χρονοβόρες συζητήσεις όπου χάνεται πολύτιμος χρόνος
στην περίπτωση εκπόνησης μελέτης οργάνωσης, τα μέρη της μελέτης παραδίδονται τμηματικά, σχολιάζονται, διορθώνονται και ολοκληρώνοντα με μια εύκολη και πολύ σύντομη διαδικασία.

Ο ιδανικός συνδυασμός : της προσωπικής επικοινωνίας, της τηλεφωνικής επικοινωνίας και του e-mail, είναι σήμερα η πλέον παραγωγική λύση για την παροχή της υπηρεσίες συμβουλών που σας προφέρων. Δεν θα καταργηθεί καμμία από τις τρείς, σε βάρος της άλλης. Η ιδανική μίξη των τριών αυτών μέσων επικοινωνίας, είναι που προσφέρει σήμερα το μεγαλύτερο κέρδος στην επιχείρηση σας.

Η διαδικασία της συνεργασίας μας

Τα βήματα για την εκκίνηση της συνεργασίας μας είναι τα ακόλουθα :

1. Κάνουμε μια προσωπική συνεργασία για την διατύπωση και ορισμό των θεμάτων για τα οποία θα σας προσφέρω τις συμβουλές μου. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αθηνών, αυτό μπορεί να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία.

2. Σας στέλνω με e-mail περιγραφή των εργασιών που θα κάνω, των αποτελεσμάτων που θα σας παραδώσω και συμφωνείται πως αυτά είναι που περιμένετε από εμένα.

3. Ξεκινάμε την επικοινωνία μας μέσω e-mail και τηλεφωνικά για τα τρέχοντα θέματα.

4. Μια φορά κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάνουμε μια προσωπική επικοινωνία για να ελέγχουμε την πρόοδο και την ποιότητα της συνεργασίας μας (πχ. κάθε έναν ή δύο μήνες, ανάλογα με την περίπτωση).

5. Όταν έχει ολοκληρωθεί η δική μου εργασία, συμφωνούμε πως έχω παραδώσει όσα συμβατικά έχουμε συμφωνήσει (στην πραγματικότητα παραλαμβάνετε πολύ περισσότερα από τα συμφωνηθέντα).

6. Στην συνέχεια, αποφασίζουμε αν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και σε κάποια άλλα θέματα ή θα περάσουμε στην περίοδο της υποστήριξης.

7. Η περίοδος της υποστήριξης, είναι συγκεκριμένη και κοινά αποφασισμένη και περιλαμβάνει τακτικούς ελέγχους και από τα δύο μέρη, σχετικά με την υλοποίηση των αποφάσεων που έχετε λάβει, βασισμένος στις συμβουλές ή στην μελέτη που σας έχω υποβάλλει.

Οι τομείς στους οποίους μπορουμε να συνεργαστούμε

Οι τομείς στους οποίους εκπονώ μελέτες ή προσφέρω απλές συμβουλές είναι οι ακόλουθοι :

Επιχειρηματικό όραμα
Οργάνωση δομών της επιχείρησης
Δημιουργία διαδικασιών και λειτουργιών
Οργάνωση τμημάτων (εκτός οικονομικού τμήματος ή λογιστηρίου)
Προδιαγραφές εργασίας, περιγραφές εργασίας
Μέθοδοι, προδιαγραφές και τεχνικές οριζόντιας και κάθετης επικοινωνίας
Οργάνωση meetings τμημάτων
Οργάνωση προγραμμάτων Marketing και Πωλήσεων
Οργάνωση προγραμμάτων Customer Service
Αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων
Σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της επιχείρησης
Προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση
Διαπαιδαγώγηση των παιδιών των ανθρώπων της επιχείρησης

Τα υλικά που παραλαμβάνετε


Εκτός των υλικών που σας συστήνω να προμηθευτείτε από την αγορά , θα παραλάβετε και ένα πλήθος υλικών που έχω δημιουργήσει, μετά από την υπερδεκαετή εμπειρία μου στην εκπόνηση μελετών οργάνωσης και στην παροχή συμβουλών.

Τα υλικά αυτά περιλαμβάνουν :

Manuals για ειδικές περιπτώσεις
Βιβλία
¶ρθρα
Περιγραφές
Μελέτες
Ερωτηματολόγια
Φόρμες για κάθε περίπτωση
Διάφορα βοηθήματα (καρτέλες, ημερολόγιο, cd κλπ΄.)
Αντίγραφα μελετών, άρθρων κλπ. από ελληνικά και ξένα περιοδικά
Κάθε άλλο υλικό που θα χρειαστεί για την δική σας περίπτωση.

Η οικονομική συνεργασία μας

Η οικονομική συνεργασία μας, ορίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το μέγεθος της μελέτης, του τρόπου επικοινωνίας (τα ποσοστά δηλαδή των τριών τρόπων επικοινωνίας), των ωρών απασχόλησης μου και του χρόνου συνολικής συνεργασίας μας.
Σημασία έχει να τονίσω, πως η συνεργασία μας προχωράει μόνον όταν και εσείς πιστεύετε ακράδαντα πως μπορώ να σας υποστηρίξω στην επιτυχία των στόχων σας.

Αν παρ’ όλα αυτά, κάνουμε λάθος και διαπιστώσουμε πως δεν είστε ικανοποιημένος από την συνεργασία μας, τότε απολαμβάνετε της εγγύησης πλήρους επιστροφής χρημάτων. Αυτό σημαίνει πως θα παραλάβετε όλα τα χρήματα που έχετε δώσει μέχρι την στιγμή της απόφασης σας να διακόψουμε την συνεργασία μας.

Με την εγγύηση αυτή, εσείς πραγματικά δεν ρισκάρετε τίποτα απολύτως.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου

 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr