Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σχολή Γονέων Ελλάδας
Τι είναι η σχολή γονέων
Δείτε στο youtube
Δωρεάν το μάθημα 1 "διαπαιδαγωγώ"
Για γονείς
Για μεταπωλητές
Για φροντιστήριο ξένων γλωσσών
  > Συνεργασία
  > Προωθήστε το
  > Προς τους γονείς
  Για ασφαλιστές
  Για επιχείρηση
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σχολή Γονέων Ελλάδας > Για φροντιστήριο ξένων γλωσσών > Προωθήστε το
Σχολή Γονεών Ελλάδας - Για φροντιστήριο ξένων γλωσσών > Προωθήστε το
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 


ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ»
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Για την καλύτερη και ευκολότερη προώθηση της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ στους γονείς του φροντιστηρίου σας, σας δίνουμε μερικές ιδέες, που μπορείτε να υλοποιήσετε μαζί με τις δικές σας, εφόσον γνωρίζετε πολύ καλύτερα τους πελάτες σας.

Α. ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

 1. Έχετε πάντα ένα dvd επάνω στο γραφείο σας και μάλιστα σε περίοπτη θέση, ώστε κάθε γονέας που έρχεται για κάποιον λόγο να μιλήσετε, να το δει και να ρωτήσει.

 2. Επίσης έχετε πάντα τυπωμένο σε ντοσιέ το εγχειρίδιο «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ» με διαφανές εξώφυλλο για να φαίνεται και αυτό στο γραφείο σας.

 3. Σε εκείνον που θα ρωτήσει, μπορείτε να του λέτε μερικά λόγια προφορικά, αλλά το κύριο είναι να έχετε τυπώσει την επιστολή : .................. Και να την δώσετε, ώστε να έχει κάτι γραπτό για να το διαβάσει αργότερα ή να το δείξει κάπου για να πάρει μια γνώμη. Το κείμενο που μπορείτε να λέτε εσείς είναι το εξής :

  «Το dvd αυτό περιέχει ένα μοναδικό σεμινάριο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και απευθύνεται στους γονείς τους. Μπορείτε να το δείτε στο σπίτι σας στο dvd player που έχετε για να βλέπετε ταινίες, αλλά και στον υπολογιστή σας, αν θέλετε.

  Λέγεται ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ και περιλαμβάνει 3 πράγματα : αυτό το dvd με το σεμινάριο, ένα εγχειρίδιο 130 σελίδων, αυτό (του δείχνετε τυπωμένο και τοποθετημένο σε ντοσιέ το «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ» ) το οποίο παραλαμβάνετε ηλεκτρονικά στο email σας και ζωντανή υποστήριξη από τον εισηγητή, μέσω Internet, κάθε Τετάρτη 8μμ με 10μμ. Οδηγίες θα πάρετε μαζί με το dvd.

  Η αξία του είναι ... ευρώ (έως 100 ευρώ, ανάλογα με το πόσο θέλετε εσείς να κερδίσετε πάνω από τα 50 ευρώ που θα το αγοράσετε) πλέον ΦΠΑ 123%.

  Θα σας βγάλει από πολλές δυσκολίες που μπορεί να έχετε με τα παιδιά σας, όπως έχουμε όλοι οι γονείς.

  Πάρτε αυτή την επιστολή που λέει περισσότερα.»

 1. Του προτείνετε να το πάρει αμέσως και μόνο αν είναι επιφυλακτικός του λέτε να διαβάσει καλά την επιστολή που του δίνετε και όποτε θέλει να το αγοράσει.

 2. Τυπώστε μια σελίδα ή μια αφισσέτα και βάλτε την στην είσοδο ή σε μέρος που να μπορεί να φαίνεται.

Έχει σημασία να ενημερωθούν όλοι οι γονείς και να μπορούν να βλέπουν και να ακούν για την ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ, όσο γίνεται περισσότερο, συχνά και με σταθερότητα. Το δικό τους ενδιαφέρον, θα είναι ανάλογο με το δικό σας ενδιαφέρον, αφού σας εμπιστεύονται.

Να το προτείνετε με αυτοπεποίθηση, να λέτε ότι το έχετε δει (γιαυτό πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε) και να τονίζετε πως θα τους είναι εξαιρετικά χρήσιμο, στην αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.


Β. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

 1. Τυπώνετε την επιστολή ......... και ή την δίνετε στα παιδιά να την πάνε στους γονείς τους, με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα, ώστε να τους ωριμάσετε και να προμηθευτούν την ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ. Το κάνετε για 1 μήνα (δηλαδή 4 φορές) και κρατάτε κάποια στατιστικά στοιχεία, ώστε στο τέλος να το συζητήσουμε και να σας δώσω ιδέες για την συνέχεια.

 2. Την στέλνετε μέσω email επίσης μια φορά την εβδομάδα, ώστε να τους δώσετε την ευκαιρία να την δουν, αν δεν ανοίγουν συνέχεια τον υπολογιστή τους.

 3. Την εντάσσετε στο newsletter ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση κάνετε που την μοιράζετε στους γονείς.

 4. Σε περίπτωση που σας τηλεφωνήσουν για να ρωτήσουν περί τίνος πρόκειται, μπορείτε να τους λέτε το παραπάνω κείμενο και βεβαίως να τους παρακινείτε και να τους ζητάτε να το αγοράσουν.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να τους λέτε πως όταν συγκεντρωθεί ένας ικανός αριθμός γονέων, μπορούμε να οργανώσουμε μια ομιλία και συζήτηση για τα θέματα της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ. Η συγκέντρωση των γονέων μπορεί να γίνει σε μια δική σας αίθουσα και η επικοινωνία μου μαζί τους θα γίνει μέσω Skype, για να μπορεί να είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 

Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας.

 


Δείτε και το σχετικό φυλλάδιο του προγράμματος


 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr