Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σεμινάρια
  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ INTERNET
 Καλές Ανθρώπινες Σχέσεις
 Συνεργασία
Αυτό-Διοίκηση Του Manager
Επιχειρηματικότητα & Επιτυχία
  Νέα Εκπαιδευτική Ιδέα : "Δυναμικά 4ωρα"
  Psycho Business
Psycho-management
Psycho-selling
  Psycho-negotiations
Total Customer Service
Σταματείστε να πουλάτε
  Ομαδική εργασία
  Η Γραμματέας - Manager
Ξύπνησε τον γίγαντα μέσα σου
Η Τέχνη της Ζωής
Η διαπαιδαγώγηση υπεύθυνων παιδιών
  Internet Sales Seminar
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σεμινάρια > Psycho-selling
Σεμινάριο - Psycho-selling
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

  Πωλήσεις με Ψυχολογία

Το σεμινάριο Psycho-selling είναι ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια νέα αντιμετώπιση των Πωλήσεων μέσα από την πλέον σύγχρονη και δοκιμασμένη ψυχολογία που είναι η Ψυχολογία της Ενθάρρυνσης.

Υπάρχουν δύο μοναδικά χαρακτηριστικά του σεμιναρίου αυτού, που το κάνουν να είναι διαφορετικό απ'ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και έτσι μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο πνεύμα στους ανθρώπους της επιχείρησης σας. Αυτό σημαίνει για εσάς, πως έχετε στα χέρια σας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που μπορεί να σας ανανεώσει τις σχέσεις με τους ανθρώπους σας και να ενισχύσει τον κατάλογο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που τους προσφέρετε.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι τα εξής :

Το σεμινάριο προσεγγίζει την Πώληση (θεωρητικά αλλά και πλήρως πρακτικά), μέσα από την επιστήμη της Ψυχολογίας
  Εφ'όσον πώληση σημαίνει επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, είναι πλέον σήμερα αδιανόητο να μην μιλήσει ο εισηγητής για ψυχολογία. Μέσα από αυτή την προσέγγιση, καλύπτονται πλήρως και θέματα : Επικοινωνίας, Παρακίνησης, Ελέγχου, Ανταγωνισμού και Συγκρούσεων, Ομαδικής Εργασίας, Συνεργασίας, κλπ.
   
Η εισήγηση γίνεται από δύο εισηγητές ταυτόχρονα!
  Δηλαδή, οι συμμετέχοντες έχουν μπροστά τους έναν ειδικό στην εκπαίδευση των Πωλήσεων (με σπουδές Ψυχολογίας) και έναν ειδικό στην Ψυχολογία (με σπουδές Διοίκησης). Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά παρακολουθούν δύο σεμινάρια, έχουν δύο πηγές γνώσεων και συμβουλών, έχουν την διπλή ευκαιρία να αξιοποιήσουν δύο από τους πλέον καταξιωμένους στην αγορά εισηγητές.

Οι έλληνες πωλητές θα έχουν την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα ζήσουν μια τέτοια εμπειρία και οι πρώτοι που θα δουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην δουλειά τους, με την χρήση των νέων εργαλείων, ιδεών, αντιλήψεων και τεχνικών που θα τους προτείνουμε.

Τα υλικά του σεμιναρίου, οι διαδικασίες, οι ασκήσεις, τα παιχνίδια, οι ρόλοι που παίζονται, είναι υψηλής ποιότητας και μοναδικά στην σύλληψη τους, στο περιεχόμενο και στην εκπαιδευτική τους σπουδαιότητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν εμπειρίες που δεν είχαν ποτέ και θα μάθουν μέσα από νέες εκπαιδευτικές μεθόδους που δεν είχαν την ευκαιρία στο παρελθόν να παρακολουθήσουν.

Το σεμινάριο Psycho-selling είναι το δεύτερο της σειράς Psycho-business (το πρώτο είναι το Psycho-management) που θα ολοκληρώσουμε με την εισαγωγή στους επόμενους μήνες στην αγορά και του Psycho-customer service για τους υπαλλήλους της πρώτης γραμμής. Έτσι θα ολοκληρωθεί η σειρά που θα σας προσφέρει τρία μοναδικά προϊόντα για την ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων της εταιρίας σας και την ανανέωση του ενδιαφέροντος τους.

Γενική περιγραφή


Το σεμινάριο Psycho-selling είναι μια πρωτοπόρο ιδέα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στον χώρο της εκπαίδευσης. Η νέα, σύγχρονη και αποτελεσματική προσέγγιση της πώλησης, ο τρόπος εισήγησης, τα υλικά, οι διαδικασίες του σεμιναρίου, πραγματικά φέρνουν το καινούργιο ύφος, σε μια αγορά που ήδη έχει κορεστεί από διάφορα σεμινάρια πωλήσεων.

Μέχρι σήμερα, υπήρξαν κατά καιρούς ποικίλες προσεγγίσεις της τεχνικής των πωλήσεων που μας έρχονταν από το εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια που έχουν σαν θέμα τις πωλήσεις, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Όμως, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην διαδικασία και όχι στο περιεχόμενο της ανθρώπινης σχέσης μεταξύ πωλητή και πελάτη. Όλα ήταν επιτυχημένα στην οργάνωση της πώλησης, αλλά δεν είχαν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο λόγος είναι πως δεν αξιοποιούσαν τον ανθρώπινο παράγοντα.

Σήμερα δεν είναι δυνατόν να μιλάει κανείς για ανθρώπινη επικοινωνία, για ανθρώπινες σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) δηλαδή για πωλήσεις, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του την Ψυχολογία, την επιστήμη που ερμηνεύει τις συμπεριφορές των ανθρώπων και που δίνει λύσεις εκεί που κάθε άλλη θεωρία αδυνατεί. Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για «πώληση ανθρώπου σε άνθρωπο» χωρίς να βάζουμε και την ψυχολογική διάσταση των δύο μερών, δηλαδή χωρίς να περιλαμβάνουμε καθόλου την κινητήρια δύναμη όλων των συμπεριφορών που είναι η ψυχή του ανθρώπου; Σήμερα, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι δυνατόν!

Oι βασικές ιδέες του σεμιναρίου

Το σεμινάριο Psycho-selling συνδυάζει μοναδικά, τις αρχές της πρακτικής και αποτελεσματικής πώλησης, με το απαραίτητο υπόβαθρο που είναι οι ψυχολογικοί νόμοι της συμπεριφοράς. Δηλαδή, εξετάζει τις καθημερινές δραστηριότητες πωλητή, τις επικοινωνίες με τους πελάτες του και τις σχέσεις μαζί τους, μέσα από τους βασικούς κανόνες της Οργάνωσης Επιχειρήσεων, αλλά και μέσα από τις αρχές της Ψυχολογίας, που μελετούν τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά των ανθρώπων.

Γνωρίζοντας ο πωλητής, πώς πρέπει να λειτουργεί μέσα στην ομάδα από οργανωτική άποψη και παράλληλα γνωρίζοντας, πως παρακινούνται οι άνθρωποι, πώς και πότε έχουν υψηλό ηθικό και γιατί, πότε και πώς δημιουργούνται οι καλές και οι κακές σχέσεις, πώς πρέπει να λαμβάνονται οι αποφάσεις, πώς πρέπει να γίνονται οι συμφωνίες, πώς πρέπει να συνεργάζεται με τον πελάτη, πως πρέπει να συμμετέχει στην συνεδρίαση της ομάδας των πωλήσεων, έχει στην διάθεση του ένα πανίσχυρο εργαλείο, εύχρηστο και άμεσα αποτελεσματικό, για να επιτύχει τους στόχους του, δηλαδή για να λειτουργήσει σαν πραγματικός πωλητής.

Το σεμινάριο Psycho-selling προσφέρει στους συμμετέχοντες τις ιδέες και τους τρόπους για να απαλλαγούν για πάντα από τα προβλήματα που παρουσιάζει το δύσκολο έργο των πωλήσεων. Εφαρμόζοντας όσα θα μάθουν, θα είναι σε θέση πλέον να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, την ικανοποίηση των πελατών τους από την εταιρία και την δική τους ευχαρίστηση από τη δουλειά τους.

Ο πωλητής πλέον δεν θα τρέχει απλώς «να πουλήσει», δεν κυνηγάει τους πελάτες για να αγοράσουν, δεν θα τους πιέζει, ούτε θα έχει άγχος για το αποτέλεσμα. Θα είναι ήρεμος, ευχαριστημένος από την δουλειά του, αποτελεσματικός, αγαπητός και χρήσιμος στην επιχείρηση. Θα είναι δηλαδή ένας πραγματικός πωλητής και συνεργάτης με τον πελάτη!

Τα περιεχόμενα του σεμιναρίου Psycho-selling:

Εισαγωγή
α. Ο στόχος της δουλειάς μας
β. Ο στόχος του σεμιναρίου

Γενικές Αρχές για τις Πωλήσεις

Μέρος 1ο : Οι Δυσκολίες του Πελάτη

Μέρος 2ο : Οι Δυσκολίες του Πωλητή

Μέρος 3ο : Τα 6 βήματα της Πώλησης

1ο Βήμα: Η προσέγγιση
2ο Βήμα: Η διερεύνση των αναγκών
3ο Βήμα: Η παρουσίαση της λύσης
4ο Βήμα: Χειρισμός αντιρρήσεων
5ο Βήμα: Η επιβεβαίωση της λύσης
6ο Βήμα: Κλείσιμο

Αντιμετώπιση της αποτυχίας

Μέρος 4ο: Η οργάνωση των πωλήσεων

1. Γιατί "κολλάνε" οι πωλήσεις
2. Η αντίδραση των επιχειρήσεων
3. Προετοιμασία για αύξηση των πωλήσεων
α. Η εκπαίδευση των πωλητών
β. Τοποθέτηση διευθυντή πωλήσεων

Καθήκοντα υπεύθυνου τμήματος

1. Στελέχωση
2. Εκπαίδευση
3. Ανάπτυξη υπαλλήλων τμήματος
4. Υποστήριξη εργαζομένων
5. Καθορισμός και συμφωνία στους στόχους
6. Έλεγχος
7. Εκτίμηση της απόδοσης
8. Επίλυση προβλημάτων τμήματος
9. Παρακίνηση ανθρώπων
Περιγραφή θέσης Διευθυντή Πωλήσεων

4. Ενέργειες πωλήσεων
5. Προγραμματισμός πωλήσεων - Στόχοι
6. Έλεγχος των Πωλήσεων
ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
7. Διορθωτικές ενέργειες πωλήσεωνΗ διάρκεια και τα υλικά του σεμιναρίου

Η διάρκεια του βασικού σεμιναρίου είναι 16 ώρες και μπορεί να γίνει σε 8ωρα, ακόμη και Σαββατοκύριακο.
Επιπλέον, προσφέρουμε και 4 ώρες follow up δωρεάν, μετά από όποιο χρονικό διάστημα μας υποδείξετε.

Συνολικά προσφέρουμε 20 ώρες διδασκαλίας χωρίς να περιλαμβάνονται σ'αυτές όλες οι υπόλοιπες ώρες που θα αφιερώσουμε στο project αυτό.Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τα ακόλουθα υλικά:

Το πλήρες τεύχος PSYCHO-SELLING με τις σημειώσεις των θεμάτων που διδάχθηκαν
Συνοπτικές σημειώσεις για θέματα σχετικά με εκείνα που πρότειναν οι συμμετέχοντες
Από ένα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ σε καθέναν από τους συμμετέχοντες
Το βιβλίο ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ, του κ. Π.Γ. Ρεγκούκου
Την καρτέλα Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
Έχετε απορίες; Ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο;
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα (μη δεσμευτική) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή Καθαρισμός
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr