Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σχολή Γονέων Ελλάδας
Τι είναι η σχολή γονέων
Δείτε στο youtube
Δωρεάν το μάθημα 1 "διαπαιδαγωγώ"
Για γονείς
Για μεταπωλητές
Για φροντιστήριο ξένων γλωσσών
  > Συνεργασία
  > Προωθήστε το
  > Προς τους γονείς
  Για ασφαλιστές
  Για επιχείρηση
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σχολή Γονέων Ελλάδας > Για επιχείρηση
Σχολή Γονεών Ελλάδας - Για επιχείρηση
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 

Σεμινάριο Σχολής Γονέων σε dvd!
Προσφέρετε στους υπαλλήλους που είναι γονείς,
oυσιαστική υποστήριξη στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.


Αγαπητέ κύριε Διευθυντή,

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, είναι το πρώτο και κυριότερο ενδιαφέρον για κάθε γονέα. Αν δεν τα καταφέρνει καλά, επειδή του λείπουν γνώσεις και πρακτικές, τότε έχει προβλήματα που του δημιουργούν ψυχική αναστάτωση, άγχος και στεναχώρια . Αντίθετα, όταν έχει δημιουργήσει συνεργατική σχέση με το παιδί του, τότε είναι ευτυχισμένος και ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που κάνει.

Με την Σχολή Γονέων σε διπλό dvd που σας προτείνω, κάθε υπάλληλος που είναι γονέας, μπορεί να παρακολουθήσει στην παιδαγωγική μέθοδο του Ρ. Ντράϊκωρς, που είναι σήμερα η πλέον διαδεδομένη και αποτελεσματική (βασίζεται στην Ατομική Ψυχολογία του Α.¶ντλερ). Με την χρήση διαφανειών του Power Point, με εικόνα και ήχο της εισήγησης μου, μπορεί να παρακολουθήσει στο σπίτι του, στην τηλεόραση του, όλο το πρόγραμμα διάρκειας 4 ωρών σε δύο dvd και να αποκτήσει την πλέον αποδοτική μέθοδο διαπαιδαγώγησης. Έτσι, θα μεγαλώσει υπεύθυνα παιδιά, με αυτοπεποίθηση και θάρρος για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωής τους.

Και δεν είναι μόνον αυτό. Ο γονέας θα παραλάβει επίσης το "e-Seminar" ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ, 130 σελίδων σε 12 μαθήματα, ώστε να το συμβουλεύεται όποτε χρειαστεί. Τέλος, ο κάτοχος του σεμιναρίου, θα έχει την ευκαιρία, να επικοινωνήσει μαζί μου προσωπικά, μέσω Internet, από το σπίτι του ή όπου αλλού θέλει, για ερωτήσεις, απορίες, ανάλυση περιπτώσεων με το παιδί του, προσωπικές συμβουλές κλπ. Η επικοινωνία θα γίνεται κάθε Τετάρτη από τις 8μμ έως τις 10μμ χωρίς κανέναν περιορισμό στον αριθμό των επικοινωνιών που θέλει να κάνει.

Η τελική αξία του διπλού dvd που συνοδεύεται από το ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εγχειρίδιο ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ, και την ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη μέσω Internet, είναι μόνο 100 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 23%.

Ειδικά για την εταιρία σας, η προτεινόμενη αξία είναι 50 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνώντας στο : 210 - 60 80 595. Αν δεν θέλετε να κάνετε αυτό το δώρο στους υπαλλήλους σας, προωθήστε την επιστολή που επισυνάπτω, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να κάνει μόνος του την παραγγελία ή να μαζευτούν περισσότεροι για να αξιοποιήσουν την κλίμακα των εκπτώσεων.

Σας επισυνάπτω δύο τύπους επιστολών που μπορείτε να προσαρμόσετε κατάλληλα και να απευθύνετε προς τους υπαλλήλους που είναι γονείς, για την περίπτωση που τα κάνει δώρο η εταιρία και για την περίπτωση που τους συστήνει να τα αγοράσουν μόνοι τους.

Δείτε ολόκληρη την εισαγωγή του σεμιναρίου στην διεύθυνση :

http://www.youtube.com/watch?v=4QhsuJQp2Yo&context=C318bdaaADOEgsToPDskLbw2lKvsEll_YbIpU9qEE2


Και μια σύντομη παρουσίαση των θεμάτων στην διεύθυνση :

http://www.youtube.com/watch?v=D63JNXTHB6k&context=C3cbd03eADOEgsToPDskKmHNSQnU1BwmANxozJ2p3C


Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο μάθημα του "e-Seminar" ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ, τελείως δωρεάν από την διεύθυνση :

http://www.e-seminars.com.gr/files/eseminars_diapaidagogisi.pdf

 

Είμαι στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Εισηγητής Σεμιναρίου Σχολής Γονέων.

www.pregoukos.gr, www.e-seminars.com.gr, info@pregoukos.gr


Περίπτωση 1η : Η εταιρία κάνει δώρο την Σχολή Γονέων

Αγαπητέ γονέα,

Η γενική διεύθυνση της εταιρίας μας, εκφράζοντας την ευαισθησία της, στην προσπάθεια σας να μεγαλώσετε υπεύθυνα παιδιά, γεμάτα αυτοπεποίθηση, σας κάνει μια σημαντική δωρεά.

Σας προσφέρει ως δώρο, το σεμινάριο ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ σε δύο dvd διάρκειας 4 ωρών, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση του σπιτιού σας. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε ώστε να εξηγείτε και να επηρεάζετε την συμπεριφορά των παιδιών σας, έως 18 ετών, να υιοθετείτε εσείς την σωστή συμπεριφορά απέναντι τους, να χειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις, συγκρούσεις και τσακωμούς, να βοηθάτε τα παιδιά σας να συνεργάζονται και να δημιουργήσετε μαζί τους μια μοναδική σχέση που θα βελτιώνεται καλύτερα και θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή.

Παράλληλα με την μελέτη του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, μέσω Internet με ήχο και εικόνα, με τον εισηγητή κάθε Τετάρτη βράδυ 8μμ έως 10μμ χωρίς περιορισμό, για απορίες, ερωτήσεις, προσωπικές συμβουλές κλπ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα, παρακαλώ δηλώστε το ονοματεπώνυμο σας και την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραλάβετε τους κωδικούς για την επικοινωνία σας με τον εισηγητή μέσω Internet, στην (γραμματεία της εταιρίας ?? )

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας , με υγεία και ευτυχία.


Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση Προσωπικού

Υ.Γ. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, εισηγητής επαγγελματικών σεμιναρίων, εισηγητής Σχολής Γονέων, ειδικός στην Ατομική Ψυχολογία του ¶. ¶ντλερ, πατέρας δύο παιδιών, συγγραφέας και ομιλητής.

Μπορείτε να δείτε δουλειά του στα sites : www.pregoukos.gr, www.e-seminars.com.gr, και να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλ. 210 60 80 595 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@pregoukos.grΠερίπτωση 2η : Η εταιρία συστήνει την Σχολή Γονέων

Αγαπητέ γονέα,

Στο πλαίσιο της βασικής αρχής της εταιρίας μας, να σας υποστηρίξει και ως γονείς, στην προσπάθεια σας να μεγαλώσετε υπεύθυνα και γεμάτα αυτοπεποίθηση παιδιά, με πολύ μεγάλη μας ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε ότι :

Έχουμε εξασφαλίσει την συνεργασία του κ. Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκου, που είναι εισηγητής επαγγελματικών σεμιναρίων, εισηγητής Σχολής Γονέων, ειδικός στην Ατομική Ψυχολογία του ¶. ¶ντλερ, πατέρας δύο παιδιών, συγγραφέας και ομιλητής, οποίος έχει δημιουργήσει την Σχολή Γονέων και έχει εγγράψει σε dvd το αντίστοιχο σεμινάριο, που απευθύνεται σε όσους έχουν παιδιά μέχρι 18 ετών. Περισσότερα για την δουλειά του μπορείτε να βρείτε στα sites : www.pregoukos.gr, www.e-seminars.com.gr και να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλ. 210 6080595 και στην ηλ/κη διεύθυνση : info@pregoukos.gr

Το σεμινάριο διαρκεί 4 ώρες και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση του σπιτιού σας.

Μαζί με την μελέτη του σεμιναρίου που μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση του σπιτιού σας, έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μαζί του μέσω Internet με ήχο και εικόνα, κάθε Τετάρτη βράδυ 8 μμ έως 10 μμ, για ερωτήσεις, απορίες, προσωπικές συμβουλές κλπ. χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, στην τέχνη αυτή που δυστυχώς δεν διδάσκεται πουθενά και που κάνει όλους τους γονείς να αυτοσχεδιάζουν και να πέφτουν σε λάθη συμπεριφορών, που τα πληρώνουν τα παιδιά. Και μια μόνο ιδέα να πάρετε και να την εφαρμόσετε, αυτό αποτελεί σημαντική βελτίωση στην προσπάθεια σας και σίγουρα θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται για την αγορά του σεμιναρίου, παρακαλώ να δηλώσει συμμετοχή, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή έκπτωση, από την αρχική τιμή που είναι 100 ευρώ. Την συμμετοχή σας μπορείτε να δηλώσετε δίνοντας ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου θέλετε να παραλάβετε τους κωδικούς για την εισαγωγή σας το Internet.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να συμμετάσχετε σε αυτή την σημαντική προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση Προσωπικού


ΘΕΜΑΤΑ «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ»

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα :

 1. Γενική προσέγγιση

 • Η σχέση γονέα - παιδιού
 • Ποια είναι τα καθήκοντα της μητέρας και του πατέρα
 • Η ισότιμη σχέση του γονέα με το παιδί του
 • Όταν η σχέση γίνεται ανταγωνιστική
 • Η επικοινωνία με το παιδί
 • Η επιρροή της συμπεριφοράς του παιδιού
 • Ο οικογενειακός αστερισμός
 • Η δημιουργία του χαρακτήρα και οι προϋποθέσεις αλλαγής του

 1. Οι στόχοι της συμπεριφοράς του παιδιού

 • Η προσέλκυση της προσοχής
 • Η μάχη για δύναμη
 • Η εκδίκηση
 • Η παραίτηση

 1. Η ανταπόκριση του γονέα στους στόχους συμπεριφοράς του παιδιού

 • Η αξιοπιστία του γονέα
 • Το να μιλάει και το να κάνει
 • Η αποφυγή της μάχης και του τσακωμού
 • Τα συναισθήματα μας και οι επιλογές που κάνουμε
 • Ο στόχος της συμπεριφοράς του γονέα
 • Το παραχάϊδεμα
 • Η αυταρχική συμπεριφορά
 • Η εγκατάλειψη
 • Οι συνέπειες και η τιμωρία
 • Η ενθάρρυνση

 1. Η καλή σχέση και πως δημιουργείται

 • Τα 4 συστατικά της καλής σχέσης
 • Οι συγκρούσεις και η επίλυση τους
 • Το οικογενειακό συμβούλιο
 • Η σύνδεση του παιδιού με τον κόσμο
 • Ο απογαλακτισμός του παιδιού.


ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΩΝ

 1. Προσχολική ηλικία : ύπνος, φαγητό, παιχνίδια, ντύσιμο, παιδικός σταθμός, επιθετική συμπεριφορά, αρνήσεις, κλάμα, ακραίες συμπεριφορές, ζημιές, τσακωμοί με αδέλφια και φίλους, επικίνδυνες ενέργειες, νυχτερινή ενούρηση κλπ.

 2. Σχολική ηλικία : διάβασμα, διατροφή, τακτοποίηση δωματίου, σχολείο, αρνητικές συμπεριφορές στο σχολείο και στο σπίτι, επικοινωνία με το παιδί, οικογενειακό συμβούλιο, παράλογες απαιτήσεις, επικίνδυνες ενέργειες, μιμητισμός, ηλεκτρονικά παιχνίδια και Internet κλπ.

 3. Εφηβεία : επικοινωνία, συμφωνίες, οικογενειακό συμβούλιο, αρνητικές συμπεριφορές, κάπνισμα, ναρκωτικά, σεξ, ομοφυλοφιλία, διάβασμα, διατροφή, εμφάνιση, επαγγελματικός προσανατολισμός, αυτοκίνητο, μηχανάκι, ηλεκτρονικά παιχνίδια, Internet, νυχτερινές έξοδοι κλπ.Δείτε και το σχετικό φυλλάδιο του προγράμματος


 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr