Sitemap E-shop | Καλάθι English
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σχετικά με εμάς
Σχετικά με εμάς
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

  Ο Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος είναι Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων, Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, συγγραφέας επαγγελματικών και ψυχολογικών βιβλίων, ομιλητής και ομιλητής σε εταιρικές εκδηλώσεις.

Έχει σπουδάσει Marketing, Management και Ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (MBA New Port University, USA) και έχει διατελέσει πολλά χρόνια Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων σε εμπορικές επιχειρήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Για πολλές από αυτές (ALTEC SA, A.C.N. AE, SINGULAR SA, CPI SA, HELLENICA SA, DAKOS SA, ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕ, COMQUEST SA, BON STUDIO SA,SCLAVOS LASER AE, SPACENET AE, ΜΠΟΖΝΟΣ ΑΕ, DATALEX SA, ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΕ, KATSARIS INTERTRADE SA, κλπ.) έχει καταστρώσει στρατηγικά πλάνα (Marketing and Sales Plans ), Προγράμματα Πωλήσεων από το τηλέφωνο (TELEMARKETING) και Προγράμματα Εξυπηρέτησης Πελατών ( Customer Satisfaction Programs).

Η εμπειρία του και ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον επικοινωνεί με τους επιχειρηματίες, τα στελέχη τους και με τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια που εισηγείται, είναι πλέον στοιχεία αναγνωρισμένα και αποτελούν την εγγύηση επιτυχίας κάθε έργου που αναλαμβάνει. Η υποστήριξη που προσφέρει φτάνει μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο, μέχρι και την πιο απλή διαδικασία και δίνει οδηγίες, κατευθύνσεις και προτάσεις για κάθε σημείο της επιχείρησης που χρειάζεται βοήθεια. Όλες τις υπηρεσίες του, τις παρέχει ο ίδιος προσωπικά και αυτό είναι ένα μοναδικό στοιχείο στην αγορά της οργάνωσης επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Σαν εισηγητής σεμιναρίων marketing και management, έχει διδάξει από το 1985 μέχρι σήμερα σε διευθυντικό και υπαλληλικό προσωπικό πολλών επιχειρήσεων όπως: BP, EKO, MOBIL, SHELL, ACS COURIERS SA, ANTENNA AE, ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ, RANK XEROX, PBH, AMERICAN EXPRESS BANK, INTERAMERICAN, INTERBANK, INTERTRUST, BIOKAT, ALLIANZ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ALICO, 3E, JOHNSON & JOHNSON, BRISTOL, EBO, ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, BANK COMMERCIAL DE FRANCE, BARCLAYS, MOTOTECH SA, WINCOR-NIXDORF, SIEMENS, TITAN, ΠΙΤΣΟΣ, ΛΑΡΚΟ, Η-Ρ, BROWN BOVERI, N-N, AGF ΑΕΓΑ, ALLIANCE, ΗΛΙΟΣ ΑΕΓΑ, GENERALI LIFE, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ, ΕΞΠΡΕΣ, ΚΕΡΔΟΣ, SPACE HELLAS AE, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ, ΟΣΚ, CIBA GEIGY, AΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, SATO, PHILIPS, ΑΦΟΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ (YAMAHA HELLAS), ALTEC SA, COMPUTER LOGIC SA, SINGULAR SA, ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕ, GOΟDY'S, NEON RESTAURANTS, MICROMEDIA AE, CPI SA και σε πολλές άλλες επιχειρήσεις.

Παράλληλα , έχει σχεδιάσει και εισηγείται τα σεμινάρια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

PSYCHO - MANAGEMENT
PSYCHO – SELLING
PSYCHO - NEGOTIATIONS

TOTAL CUSTOMER SERVICE
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ - MANAGER
TELEMARKETING

Ο εισηγητής έχει προσαρμόσει και εισηγηθεί το σεμινάριο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ της αμερικάνικης εκπαιδευτικής εταιρίας PERFORMAX και έχει σχεδιάσει και εισηγηθεί επίσης για την ελληνική αγορά και πραγματοποιήσει το πασίγνωστο σεμινάριο Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ( THE ONE MINUTE MANAGER ), της BLANCHARD TRAINING & DEVELOPMENT .

Έχει συνεργαστεί για την εισήγηση σεμιναρίων, με την ΕΕΔΕ, την MORAX, την AMACON AE και την INTERFACE και έχει αρθρογραφήσει στις οικονομικές εφημερίδες ΚΕΡΔΟΣ και ΕΞΠΡΕΣ και στα περιοδικά του ΕΒΕ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΒΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, INFORMATION, MARKETING MANAGEMENT, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Στην εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ, διατηρούσε την στήλη ΕΞΠΡΕΣ MANAGEMENT.

Έχει γράψει τα βιβλία με τίτλους :

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

TELEMARKETING

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ (για γονείς)
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Έχει γράψει και εκδώσει το ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, ένα πρωτότυπο ημερολόγιο όπου κάθε ημέρα έχει και ένα μήνυμα για την επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Έχει δημιουργήσει το περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ που απευθύνεται σε μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες και τα στελέχη τους, με θέματα που έχουν σχέση με Διοίκηση, Marketing, Πωλήσεις, Εξυπηρέτηση Πελάτη, Προσλήψεις, Ποιότητα Ζωής.

Επίσης, έχει γράψει και εκδώσει για δύο χρόνια το μοναδικό για την ελληνική αγορά, μηνιαίο newsletter με τίτλο: CUSTOMER SERVICE (ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ) το οποίο διατίθεται μόνο με συνδρομές και έχει σημειώσει καταπληκτική επιτυχία.

Το 1994 δημιούργησε το ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΕΚΤΟ ένα προσωπικό μηνιαίο newsletter για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία που το στέλνει δωρεάν σε επιλεγμένο κατάλογο παραληπτών.

Τέλος, είναι τακτικός ομιλητής στο ΕΙΜ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ MARKETING) που έχει ιδρύσει η ΕΕΔΕ, για την διάδοση και επιμόρφωση των στελεχών του στις σύγχρονες ιδέες του marketing. Ομιλίες επίσης κάνει πολύ συχνά για θέματα Μarketing και Παρακίνησης Ανθρώπων σε συνέδρια των επιχειρήσεων HP SA, MOTOTECH SA, COMPUTER LIFE SA, COMPUCON SA, VELLUM AE, AGF, METROLIFE, ALTEC SA, ALLIANZ, ΝΤΑΚΟΣ ΑΕ, κ.α.

 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr