Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σχολή Γονέων Ελλάδας
Τι είναι η σχολή γονέων
Δείτε στο youtube
Δωρεάν το μάθημα 1 "διαπαιδαγωγώ"
Για γονείς
Για μεταπωλητές
Για φροντιστήριο ξένων γλωσσών
  > Συνεργασία
  > Προωθήστε το
  > Προς τους γονείς
  Για ασφαλιστές
  Για επιχείρηση
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σχολή Γονέων Ελλάδας > Για μεταπωλητές
Σχολή Γονεών Ελλάδας - Για μεταπωλητές
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗ

Εισηγητής: Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
www.pregoukos.gr, www.e-seminars.com.gr, info@pregoukos.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗ

Στο εγχειρίδιο αυτό, θα βρείτε όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας, στην προώθηση του πακέτου «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ», στην αγορά και στην περιοχή που απευθύνεστε.

Οι λόγοι συνεργασίας

Οι λόγοι συνεργασίας μας για την προώθηση της «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ» είναι δύο :

 1. Η προσπάθεια για την ικανοποίηση της ανάγκης των γονέων, να αποκτήσουν μια μέθοδο διαπαιδαγώγησης , δημιουργικές ιδέες και πρακτικές ,για την δημιουργία καλής σχέσης με τα παιδιά τους, ώστε να τα διαπαιδαγωγήσουν με ενθάρρυνση, να τα κάνουν υπεύθυνα και με υψηλή αυτοπεποίθηση, δηλαδή ψυχικά υγιή.

 2. Η επίτευξη του προσωπικού επαγγελματικού και οικονομικού στόχου σας, μέσα σε μια εποχή που η κρίση είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει.

Η προτεραιότητα της δουλειάς σας και της δουλειάς μας πάντα είναι η ικανοποίηση της ανάγκης των γονέων, να αποκτήσουν την μέθοδο διαπαιδαγώγησης και μετά η επίτευξη του οικονομικού μας στόχου.

Η διάκριση αυτή είναι ουσιαστική, γιατί συνιστά τον μόνο τρόπο να ικανοποιηθούν και οι δύο λόγοι της συνεργασίας μας. Η επιδίωξη επιτυχίας μέσω της αντιστροφής αυτής της σειράς, θα οδηγήσει σε σίγουρη αποτυχία και απώλεια της συνεργασίας μας.

 

Τα βήματα προετοιμασίας

 1. Παρακολουθήστε δύο φορές το dvd με το σεμινάριο καθώς και τα ενημερωτικά βίντεο στο Youtube. Μία φορά για να πάρετε μια γενική ιδέα και μια δεύτερη φορά για να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο περιεχόμενο του, να κρατήσετε σημειώσεις με απορίες, ερωτήσεις, παρατηρήσεις κλπ.

 1. Διαβάστε δύο φορές, με την ίδια έννοια, το εγχειρίδιο «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ»,

 1. Συνδεθείτε στην «ηλεκτρονική τάξη» για δύο τουλάχιστον φορές, για να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία για την δουλειά που γίνεται σε αυτήν,

 1. Επικοινωνήστε με τον εισηγητή κ. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκο, για να συζητήσετε τις ιδέες σας, τις παρατηρήσεις ή τις απορίες σας.


Η επικοινωνία με την αγορά

 1. Έχετε μαζί σας το dvd και το εγχειρίδιο τυπωμένο, καθώς και κάθε άλλη επιστολή που σας έχουμε στείλει, σε ένα καινούργιο και καλαίσθητο ντοσιέ (δύο κρίκων).

 1. Έχετε πάντα στο στην τσάντα σας αυτοκίνητο σας, επιπλέον ένα ή περισσότερα dvd, για τις περιπτώσεις άμεσης και επί τόπου πώλησης.

 1. Επικοινωνήστε πρώτα τηλεφωνικά με τους συνεργάτες που πρόκειται να συναντηθείτε και κανονίστε ένα ραντεβού. Οι συνεργάτες αυτοί, σε πρώτη φάση μπορεί να είναι ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες όπως : φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, παιδικοί σταθμοί, παιδότοποι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικοί σύλλογοι, επιχειρήσεις με πολύ προσωπικό και κάθε άλλο μαζικό φορέα που νομίζετε πως μπορείτε να προσεγγίσετε.

 1. Στείλτε του μέσω email, από το αρχείο των επιστολών που σας έχουμε στείλει, τις επιστολές εκείνες που φαντάζεστε πως ο γονέας, θα βρει περισσότερο ενδιαφέρουσες και θα τις διαβάσει. Τονίστε του την δυνατότητα να παρακολουθήσει τα ενημερωτικά βίντεο, στο YouTube για να πάρει μια ιδέα, πριν την συνάντηση σας.

 1. Στην συνάντηση σας με τον συνεργάτη, κάντε την παρουσίαση ως εξής :

 • Μιλήστε πρώτα για την ανάγκη που έχουν οι γονείς για να μάθουν πώς να διαπαιδαγωγούν σωστά τα παιδιά τους,

 • Περιγράψτε τους την ιδέα της εκπαίδευσης των γονέων, μέσω τριών πανίσχυρων εργαλείων :

 • του dvd (ήχος και εικόνα) με δυνατότητα παρακολούθησης όσες φορές θέλει ο γονέας, όποτε και όπου θέλει,

 • του εγχειριδίου (γραπτό κείμενο) με δυνατότητα ανάγνωσης και σημειώσεων πάλι όσες φορές θέλει ο γονέας, όποτε και όπου θέλει,

 • και της δυνατότητας προσωπικής επικοινωνίας με τον εισηγητή, κάθε εβδομάδα για απεριόριστο χρόνο,

 • Τονίστε τα οφέλη που θα έχουν οι γονείς από αυτό τον , πλούσιο σε υλικά και μεθόδους , τρόπο εκπαίδευσης και τα οφέλη που θα έχουν και οι ίδιοι εφόσον προωθήσουν την «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» (τονίζοντας πρώτα την ικανοποίηση των γονέων και μετά των συνεργατών μας),

 • Αν υπάρχει η δυνατότητα δείτε μαζί του ένα κομμάτι του dvd και ρωτήστε τον πώς του φαίνεται και διαβεβαιώστε τον πως ο συνδυασμός των «τριών» χαρακτηριστικών της μεθόδου, θα του δώσει όλες τις πληροφορίες και τις γνώσεις που χρειάζεται για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών του.

 • Προτείνετε του αμέσως να το προμηθευτεί, τονίζοντας πως το ποσό που θα χρειαστεί δεν είναι τίποτα μπροστά στην ανάγκη που έχει το παιδί του για σωστή διαπαιδαγώγηση.

 • Αν έχει επιφυλάξεις, στο να το αγοράσει, και επιμένει, δώστε του το «πακέτο» για έναν ή δύο μήνες για δοκιμή (αφού όμως το έχει πληρώσει, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων).

 • Όταν το αγοράσει, κρατήστε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email οπωσδήποτε, τηλέφωνα και άλλες πληροφορίες που μπορεί να μας είναι χρήσιμες.

 • Παραδώστε του το dvd, επικοινωνήστε μαζί μας για να καταγράψουμε το email του στην λίστα για την εβδομαδιαία υποστήριξη και στείλετε του το εγχειρίδιο "ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΩ" στο email του, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως το έχει λάβει (αλλιώς ειδοποιήστε μας να το στείλουμε εμείς).

 1. Αν ο συνεργάτης σας θέλει να το προωθήσει και ο ίδιος, τότε κρατάτε εσείς ένα μικρό ποσοστό και το μεγαλύτερο το δίνεται σε αυτόν, για να έχει το οικονομικό ενδιαφέρον. Όμως, κανονικά, θα πρέπει να του «περάσετε» την ίδια φιλοσοφία.

 1. Ασχοληθείτε τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα για να κάνετε επικοινωνίες, ραντεβού, αποστολή email , δημόσιες σχέσεις κλπ, για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

 1. Επικοινωνήστε με πολλές αγορές ταυτόχρονα για μεγαλύτερη απόδοση.

 1. Μην κάθεστε πολύ ώρα στον πελάτη, προσπαθώντας να του αλλάξετε την γνώμη του. Μόλις περάσει μισή ώρα και βλέπετε πως εκείνος σας ανταγωνίζεται, πείτε του πως θα τα ξαναπείτε στο μέλλον και φύγετε για το επόμενο ραντεβού.

 1. Αν οι πελάτης δεν αγοράσει, μην τσακώνεστε μαζί του και έχετε καλή σχέση με τον κάθε γονέα, γιατί σίγουρα θα τον βρείτε μπροστά σας και μπορεί να αγοράσει αργότερα.

 1. Έχετε υπόψη σας πως εμείς, κεντρικά, θα επικοινωνούμε με τον πελάτη τακτικά μέσω email, τα οποία βεβαίως θα παίρνετε και εσείς, για να ενημέρωση σας, αλλά και για να τα προωθήσετε σε υποψήφιους πελάτες που ενδεχομένως έχετε συγκεντρώσει, για να τους δώσετε ένα δείγμα της υποστήριξης που παρέχουμε μετά την πώληση.

 1. Αποκτήστε κοινωνικότητα και εμφανίζεστε συχνά σε συγκεντρώσεις που γίνονται στην πόλη ή σ την γειτονιά σας. Η παρουσία σας εκεί, σας δίνει προσωπικό κύρος, επαγγελματική εικόνα και ανθρώπινη σχέση με τους άλλους ανθρώπους.

 1. Αμέσως ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (αυτό θα το εκτιμήσετε εσείς, ανάλογα με την σχέση που έχετε με τον πελάτη), ζητήστε του να σας δώσει συστάσεις για να προωθήσετε το πακέτο.

 1. Βρείτε δικούς σας μεταπωλητές και δημιουργήστε την δική σας ομάδα, πέρα από τους δικούς σας, προσωπικούς πελάτες.

 1. Θυμηθείτε πως μέσα στο 2012 θα δημιουργήσουμε άλλα 3 dvd με θέματα που θα ενδιαφέρουν τους ήδη πελάτες σας, αλλά και άλλους, έτσι ώστε να απλωθείτε ακόμη περισσότερο στην αγορά σας. Τα θέματα θα είναι : «ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ», «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» και «ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Και τα τρία θα συνοδεύονται από αντίστοιχο εγχειρίδιο και από προσωπική υποστήριξη.


Στόχοι

Για την σίγουρη επιτυχία σας, βάλτε στόχους για τα εξής :

 • Ώρες ημερήσιας εργασίας

 • Αριθμό επικοινωνιών ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα

 • Αριθμό ραντεβού ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα

 • Αριθμό «πακέτων» που θα προωθήσετε ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα

 • Ύψος εισοδήματος που θέλετε να αποκτήσετε ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα.

 

Παρακολουθείτε την πορεία σας

 • Κάντε πρόγραμμα κάθε μέρα για την ίδια μέρα και για την επόμενη,

 • Κάντε μικρό απολογισμό κάθε εβδομάδα

 • Κάντε κανονικό απολογισμό κάθε μήνα και μεταφέρετε τα «ελλείμματα» (σε όλους τους στόχους που έχετε βάλει), τον επόμενο μήνα

 • Υπολογίστε το εισόδημα σας κάθε μήνα.

Ζητήστε μας υποστήριξη

Για κάθε ενέργεια σας, για κάθε δυσκολία ή εμπόδιο που θα συναντήσετε στην προσπάθεια σας να προωθήσετε το πακέτο, μπορείτε να μας ζητάτε υποστήριξη, την οποία θα έχετε αμέσως, με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Μην διστάσετε να μας μεταφέρετε από τους πελάτες, ώστε να σας προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης : αντιρρήσεις, διαφωνίες, επικρίσεις, ερωτήσεις, απορίες, παρατηρήσεις και κάθε τι άλλο για το οποίο νομίζετε πως χρειάζεστε, ιδέες, πρακτικές και τεχνικές για να το αντιμετωπίσετε.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ (δικός μας και του/της συζύγου ή φίλου κλπ.)

 1. Οικογενειακός κύκλος (αδέλφια, ξαδέλφια, σόϊ)
 2. Φίλοι
 3. Γείτονες
 4. Συνεργάτες (παλαιοί και τωρινοί)
 5. Σχολείο παιδιού
 6. Παιδότοπους παιδιού
 7. Νηπιαγωγείο
 8. Παιδικός Σταθμός
 9. Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων
 10. Δάσκαλοι
 11. Καθηγητές
 12. Φροντιστήριο ξένων γλωσσών
 13. Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
 14. Αθλητικός σύλλογος
 15. Baby sitters
 16. Οικογενειακοί γιατροί
 17. Κομμωτής
 18. Καταστήματα (ρούχων, παπουτσιών, δώρων, καλλυντικών, φαρμακείο, κλπ.)
 19. Συνεργείο αυτοκινήτων
 20. Πλυντήριο αυτοκινήτων
 21. Τράπεζες
 22. Προμηθευτές σπιτιού (λογιστής, ταχυδρόμος, εστιατόριο, πληροφορική, )
 23. Μάστορες σπιτιού
 24. Ασφαλιστής
 25. Ταξιδιωτικό γραφείο
 26. Βιβλιοπωλεία
 27. Προμηθευτές γραφείου
 28. Κοινωνικές παρατάξεις και σύλλογοι
 29. Παλαιοί φίλοι
 30. Συνεργάτες στην δουλειά
 31. Πωλητές από όπου αγοράζετε διάφορα πράγματα

 


Δείτε και το σχετικό φυλλάδιο του προγράμματος


 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr