Sitemap E-shop | Καλάθι English
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Mentoring
Mentoring
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 

Εδώ και 20 χρόνια τώρα,

μαζεύω μυστικά της επιχειρηματικής επιτυχίας,

στο Μarketing και τις Πωλήσεις,

που έχουν δώσει αποδεδειγμένα και άμεσα

Τζίρο και Κέρδη

στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και

καταστήματα.

Τώρα είμαι έτοιμος να σας παραδώσω αυτά τα μυστικά,

με την μορφή

πρακτικών ιδεών,ενεργειών

δημιουργικών αντιλήψεων,

που αν τις εφαρμόσετε όπως σας προτείνω,

θα αυξήσετε τα κέρδη σας άμεσα !!!

Όμως πρέπει να κάνετε κάτι ....
(πολύ εύκολο όμως !!!)


Αγαπητέ Επιχειρηματία,

Λέγομαι Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και η δουλειά μου είναι: να βρίσκω τρόπους marketing και πωλήσεων αλλά και Δημοσίων Σχέσεων και Ποιοτικής Εξυπηρέτησης πελατών, να γράφω βιβλία και εγχειρίδια και να παράγω υλικά και τρόπους υποστήριξης των ανθρώπων της επιχείρησης,ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι τζίρου, κερδών και ανάπτυξης.  

Ο λόγος για τον οποίον απευθύνομαι σε εσάς,

είναι γιατί τα σχέδια μου σας αφορούν άμεσα.

Ταιριάζουν με τις δικές σας ανάγκες και το δικό σας όραμα.

Γι αυτό και πρέπει να τα ξέρετε για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Για να αντιληφθείτε πλήρως τα οφέλη που έχει η πρόταση που σας κάνω, χρειάζεται πρώτα να σας πληροφορήσω για μερικά βασικά πράγματα, για την περίπτωση εκείνη που θέλετε στο μέλλον να συνεργαστούμε.

Αφιερώστε 5 μόνο λεπτά για να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές.

Έχουν ουσιαστικές πληροφορίες για την εξέλιξη της επιχείρησης σας.


Γι αυτό και πρέπει να τα ξέρετε για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Για να αντιληφθείτε πλήρως τα οφέλη που έχει η πρόταση που σας κάνω, χρειάζεται πρώτα να σας πληροφορήσω για μερικά βασικά πράγματα, για την περίπτωση εκείνη που θέλετε στο μέλλον να συνεργαστούμε.

Αφιερώστε 5 μόνο λεπτά για να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές.

Έχουν ουσιαστικές πληροφορίες για την εξέλιξη της επιχείρησης σας.

Εδώ και 20 περίπου χρόνια, οργανώνω επιχειρήσεις, εκπαιδεύω τα στελέχη και τους υπαλλήλους τους, γράφω βιβλία για επαγγελματικά και ψυχολογικά θέματα και κάνω ομιλίες σε μεγάλες και μικρές συγκεντρώσεις προσωπικού για την παρακίνηση τους.

Στα χρόνια αυτά και με τον ιδιαίτερο τρόπο που εφάρμοζα, βοήθησα αποτελεσματικά πάρα πολλές επιχειρήσεις να λύσουν καθημερινά μεγάλα και μικρά προβλήματα, υποστήριξα επιχειρηματίες να πετύχουν τους στόχους και το όραμα τους και άλλαξα την απόδοση χιλιάδων στελεχών και απλών υπαλλήλων.

Οι επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάστηκα :

Κέρδισαν πολλά εκατομμύρια από τις ιδέες μου, τις πρωτοποριακές προτάσεις που τους έκανα, τα προγράμματα ενεργειών που εκπόνησα και την εκπαίδευση που ολοκλήρωσα.

Κέρδισαν επίσης, περισσότερους πελάτες, καλύτερη εικόνα στην αγορά, μεγαλύτερη πίστη των εργαζομένων σ'αυτούς, κέρδισαν προσωπικό χρόνο για να ασχοληθούν με άλλες business ή με τον εαυτό τους και δημιούργησαν μια επιχείρηση που πραγματικά υλοποιούσε το επιχειρηματικό τους όραμα.

Η αλήθεια είναι πως με πλήρωσαν με πολλά χρήματα. Πολύ περισσότερα από κάθε άλλον σύμβουλο ή εκπαιδευτή, που είχαν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Αλλά, ποιος σωστός επιχειρηματίας νοιάζεται για το πόσα πληρώνει, όταν βλέπει πως κερδίζει τα εκατονταπλάσια και περισσότερα; Κανείς δεν σκέφτηκε ούτε στο ελάχιστο να μην μου δώσει τα χρήματα που του ζητούσα, πρώτον γιατί του έδειχνα από την αρχή πως θα κέρδιζε πάρα πολλά περισσότερα, αλλά και γιατί πάντα έδινα την αγαπημένη μου εγγύηση:

αν διαπιστώσετε πως δεν κερδίσατε από τις ιδέες μου, σας επιστρέφω αμέσως τα χρήματα που μου έχετε δώσει !

Το ίδιο έκανα και με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούσα, ακόμη και με τα βιβλία που εξέδωσα ο ίδιος.

Και για να σας μιλήσω με αριθμούς, σκεφτείτε πως σήμερα χρεώνω για μια μελέτη μόνο του Τμήματος Πωλήσεων από 10.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ, ανάλογα με το εύρος της επέμβασης που θα κάνω. Αντίστοιχα ποσά παίρνω και για τα άλλα τμήματα (οπότε μπορείτε να κάνετε τον πολλαπλασιασμό). Σας φαίνεται ίσως μεγάλο το ποσόν, γιατί δεν σας είπα ακόμη, πως ΔΕΝ κάνω απλώς την μελέτη, παραδίδω ένα ντοσιέ με κείμενα και φεύγω.

Αντίθετα, κάθομαι με τον επιχειρηματία, τον διευθυντή πωλήσεων, τους πωλητές για όσο χρόνο χρειαστεί (συνήθως είναι από έναν έως και 6 μήνες) και δεν φεύγω αν δεν έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση των προγραμμάτων ενεργειών που έχω προτείνει.

Αντίστοιχα για ένα ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο σε managers η επιχείρηση με πληρώνει από 5.000 ευρώ έως 8.000 ευρώ, για ένα Σαββατοκύριακο. Όμως, ο επιχειρηματίας έχει την σιγουριά (και την εγγύηση μου βεβαίως) που οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αλλάξουν … πριν αυτό τελειώσει. Θα αλλάξουν ιδέες, νοοτροπία, στόχους, ψυχολογία και έτσι θα φύγουν εξοπλισμένοι με ιδέες άμεσα εφαρμόσιμες και πρακτικές που τους λύνουν όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην δουλειά τους.

Ακόμη και τα βιβλία και τα πρακτικά εγχειρίδια μου, πάντα είχαν την διπλάσια τιμή από τα αντίστοιχα της αγοράς. Σήμερα δεν υπάρχει βιβλίο μου που να κοστίζει κάτω από 20 ευρώ, ενώ υπάρχει εγχειρίδιο που έχει 100 ευρώ! Όμως, μην ξεχνάτε, πως έχει εγγύηση, ακόμη και αν δεν το έχω εκδώσει εγώ, αλλά κάποιος εκδοτικός οίκος !!! Εγώ, δίνω στον δυσαρεστημένο αναγνώστη, τα χρήματα του πίσω αν δεν μείνει ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε άλλο επαγγελματικό βιβλίο που να δίνει την εγγύηση αυτή.

Γιατί όμως οι επιχειρηματίες με προτιμούν, παρ'όλο που χρειάζεται να με πληρώσουν τόσα πολλά χρήματα ;

Γιατί ξέρουν, έχουν πληροφορηθεί από άλλους επιχειρηματίες, γιατί τους έχουν συστήσει σε μένα πελάτες ή προμηθευτές τους και ξέρουν πολύ καλά, πως θα έχουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι θεωρητικές κατευθύνσεις και κοινότυπες συμβουλές !

Δείτε τι λένε οι πελάτες μου για την συνεργασία που είχα μαζί τους!

Μέχρι σήμερα, έχω συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρηματίες για την οργάνωση της επιχείρησης τους, έχω εκπαιδεύσει χιλιάδες στελέχη τους σε ενδοεπιχειρησιακά και ανοιχτά σεμινάρια και έχουν πουληθεί χιλιάδες αντίτυπα των βιβλίων και των εγχειριδίων που έχω συγγράψει. Αφήνω τα άλλα υλικά υποστήριξης που βρίσκονται πλέον στις περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις (Διαχρονικό Ημερολόγιο, CD: Πλούτος, Καρτέλλες κλπ.). Όλα μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, τι εμπειρία έχω από την λειτουργία των επιχειρήσεων σε θέματα Διοίκησης, Marketing , Πωλήσεων, Customer Service και Οργάνωσης.

Με το πέρασμα των χρόνων, έχει μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην επιχείρηση και να μην το έχω αντιμετωπίσει. Μακάρι να βρεθεί κάποιο, για να εμπλουτίσω ακόμη περισσότερο την εμπειρία μου!  

Σήμερα με λίγες και απλές σχετικά πληροφορίες, καταλαβαίνω πλέον σε ποσοστό 95% το πώς κινείται μια επιχείρηση, τι λάθη κάνει, τι ελλείψεις έχει, τι αλλαγές πρέπει να κάνει για να αυξήσει τα κέρδη της άμεσα!

Με τα χρόνια, επίσης, βρήκα έναν τρόπο επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες, έτσι ώστε σε πολύ λίγο χρόνο, να τους γνωρίσω και να τους προτείνω τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν στην επιχείρηση τους, ώστε να κάνουν το όραμα τους, πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τώρα πλέον, σε λίγες μόνο ώρες, έχουν στα χέρια τους όλες τις πιθανές λύσεις στα προβλήματα ανάπτυξης της επιχείρησης, στις δυσκολίες αύξησης των κερδών τους και στα εμπόδια που παρουσιάζονται από τους ανθρώπους που έχουν στις διάφορες θέσεις, υψηλές ή χαμηλές.


Καταλαβαίνω πως σήμερα, τα χρήματα δεν είναι εύκολα και πως χρειάζεται πλέον να μετράμε και τα λίγα ευρώ που πάνε.

Καταλαβαίνω επίσης, πως ενώ οι μεγάλες και εύρωστες επιχειρήσεις μπορούν να με πληρώσουν για να τους προσφέρω τις υπηρεσίες μου, οι μικρότερες ίσως δεν έχουν αυτή την δυνατότητα. ¶λλωστε, στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας, εργάζεται ως γενικός διευθυντής που «τρέχει» καθημερινά την επιχείρηση, οπότε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μόνος του. Δεν είναι ο απόμακρος Διευθύνων Σύμβουλος, που δεν έχει καθημερινά επικοινωνία με τους ανθρώπους του.

Εδώ, βρίσκεται και η ουσία της πρότασης που σας κάνω.

Αντί να με καλέσετε στην επιχείρηση σας να μελετήσω την λειτουργία της και να αναλάβω την οργάνωση της στο ή στα τμήματα που χρειάζεται, τώρα έχω δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα επικοινωνίας και παροχής συμβουλών, που μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και να σας στοιχίσει ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρημάτων που θα μου δίνατε για να εργαστώ κοντά σας.

Έχω δε, συμπυκνώσει τόσο πολύ τα θέματα και τις προτάσεις που θα σας κάνω, που δεν χρειάζονται παρά μερικές μόνο ώρες, για να παραλάβετε όλες τις απαραίτητες ιδέες για την αύξηση των κερδών σας! Πολλές από αυτές θα τις παραλάβετε σε βιβλία, σε εγχειρίδια ή σε σημειώσεις μου, που ήδη έχω δημιουργήσει για άλλες επιχειρήσεις που είχαν αντίστοιχες δυσκολίες. Και θα τις αποκτήσετε σε αξία που δεν έχει καμία σχέση με την αξία που έχουν πληρώσει οι προηγούμενες επιχειρήσεις για να τις γράψω!

Έτσι εξοικονομείτε και χρήματα και χρόνο!

Μάλιστα, για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα, πριν συναντηθούμε, σας παραδίδω ένα εκτεταμένο ερωτηματολόγιο με καίριες ερωτήσεις, οι απαντήσεις στις οποίες θα μου δώσουν την πλήρη εικόνα της επιχείρησης σας. Η οικονομία εδώ έγκειται, στο ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα για την μελέτη των στοιχείων που θα κάνω μόνος μου στο γραφείο μου(και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου λίγος !) αφού δεν θα καταναλώσουμε καθόλου χρόνο στο να σας ρωτάω εγώ και εσείς να απαντάτε.

Η μέτρηση συνεπώς του χρόνου, θα αρχίσει από την στιγμή

που θα αρχίσετε να παίρνετε λύσεις στα προβλήματα και ιδέες

ανάπτυξης για περισσότερα κέρδη !!!

Αυτό σημαίνει άμεση απόδοση της επένδυσης σας!

Σκεφτείτε μερικά πράγματα :

πόσα χρήματα επενδύετε σήμερα και πάνε χαμένα, επειδή δεν έχει υποστηριχθεί η επένδυση από τους ανθρώπους σας,
πόσα χρήματα δεν είναι στο ταμείο σας, αλλά είναι στο ταμείο των πελατών ή των ανταγωνιστών σας,
πόσα χρήματα χάνετε σε καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, χαμένο χρόνο,
πόσα χρήματα χάνετε από δυσαρεστημένους πελάτες που αγοράζουν από εσάς λιγότερα απ'όσα θα μπορούσαν ή που έχουν σταματήσει εντελώς να αγοράζουν από εσάς,
πόσα χρήματα χάνονται επειδή οι άνθρωποι σας δεν ξέρουν πώς να χειριστούν την πώληση, την εξυπηρέτηση, την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη,
πόσα χρήματα χάνετε γιατί «ρίχνετε τις τιμές»,
πόσα χρήματα χάνετε γιατί δεν έχετε αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες και τους πόρους που έχει η επιχείρηση σας,
πόσα χρήματα χάνετε γιατί δεν πουλάτε στους πελάτες σας όλα τα προϊόντα που μπορούν να πάρουν από εσάς, αλλά μερικά μόνο,
πόσα χρήματα χάνετε στην μη αποδοτική διαφήμιση που κάνετε,
πόσα χρήματα χάνετε στα εμπορεύματα που είναι «καρφωμένα» στην αποθήκη και δεν φεύγουν με τίποτα,
πόσα χρήματα χάνετε από τις πιστώσεις που κάνετε στους πελάτες σας και που γίνονται όλο και μεγαλύτερες,
πόσα χρήματα χάνετε από το ότι δεν μπορείτε να μαζέψετε τα υπόλοιπά σας,
πόσα χρήματα χάνετε επειδή δεν επιτυγχάνονται οι οικονομικοί σας στόχοι,

και σταματώ εδώ, γιατί μπορεί και να με αντιπαθήσετε που σας τα θυμίζω.

Αν όμως θέλετε να :

απαλλαγείτε από το άγχος του μέλλοντος,

απεξαρτηθείτε από την πορεία της αγορά σας και να κερδίζετε μονίμως,

κερδίσετε όσα χρήματα σας αξίζουν πραγματικά και σε εσάς και στην επιχείρηση σας,
αναπτυχθείτε και να ξεφύγετε τελείως από την επιρροή του ανταγωνισμού σας, που σίγουρα είναι και αθέμιτος,
αλλάξετε την σημερινή κατάσταση και να βάλετε τις βάσεις και για την μελλοντική σας επιτυχία,

τότε σας περιμένω να αναπτύξουμε ΜΑΖΙ την επιχείρηση σας.

Ελάτε να δούμε μαζί πώς μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τα κέρδη σας, αλλά και να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά μέσα στην επιχείρηση σας!

Έχετε την μεγάλη ευκαιρία να αποφασίζετε εσείς πόσες ώρες συνεργασίας χρειάζεστε μαζί μου και έτσι ρυθμίζετε πλήρως την επένδυση που θα κάνετε. Η ελάχιστη παραγωγική χρονική μονάδα συνεργασίας κάθε φορά είναι οι 2 ώρες (αλλιώς δεν προλαβαίνουμε να καλύψουμε αποτελεσματικά τα θέματα σας) με αξία τα 500 ευρώ μόνο την ώρα.

Τηλεφωνήστε μου και θα επικοινωνήσω προσωπικά εγώ ο ίδιος μαζί σας, για να κλείσουμε ραντεβού στο γραφείο μου.  Η επικοινωνία μας θα είναι άμεση και αποτελεσματική, για να διατηρήσουμε την αξία της ώρας που σας πρότεινα ήδη (δεν θα σταματήσω ούτε στιγμή να εξοικονομώ χρήματα από το ταμείο σας!). Πριν όμως, θα έχετε απαντήσει στο ερωτηματολόγιο μου, μην το ξεχνάτε.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάστε το μήνυμα μου αυτό.

Είναι στο χέρι σας, να το μετατρέψετε σε χρήμα !


Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος

Υ.Γ. 1. Μετά από λίγο καιρό μόλις, από την προσωπική μας συνάντηση, θα θυμάστε πόσο επιφυλακτικός είσαστε, αλλά και πόσο σωστή απόφαση πήρατε να συνεργαστούμε. Τότε θα χαμογελάτε, βλέποντας να αυξάνονται κάθετα τα κέρδη σας, ο προσωπικός  χρόνος και η ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Καλέστε αμέσως τώρα στον αριθμό: 210 60 80 595 και αφήστε το μήνυμα σας, για να επικοινωνήσω μαζί σας.

Υ.Γ. 2. Μην ξεχάσετε να αφήσετε: όνομα, τηλέφωνο και αντικείμενο επιχείρησης, για να έχω μια πρώτη εικόνα σας.

Υ.Γ. 3.  Πραγματικά, εύχομαι να μην με έχετε ανάγκη και ήδη να είστε ευχαριστημένος από την απόδοση της επιχείρησης σας. Στην περίπτωση αυτή, προωθείστε αυτό το μήνυμα σε κάποιον ή κάποιους πελάτες σας ή προμηθευτές σας ή γενικώς συνεργάτες σας. Θα σας ευγνωμονούν για όλη τους την ζωή!!!

 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr