Sitemap E-shop | Καλάθι English
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - Editorial
Περιοδικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - Editorial
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 
 
Περιεχόμενα
Editorial
Επιχειρηματικότητα
Συμβουλευτική
Διοίκηση
Marketing
Πωλήσεις
 
Αγαπητέ επιχειρηματία και ελεύθερε επαγγελματία,

Στα χέρια σας χρατάτε το πρώτο τεύχος μιας προσπάθειας που στόχο έχει την δική σας ενημέρωση και υποστήριξη, στην προσπάθεια σας να επιτύχετε τους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους της εταιρίας σας. Σας έχουμε κάνει ήδη φανερές τις απόψεις μας: κανείς μα κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον κορμό της ελληνικής οικονομίας που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελαματίες κάθε ειδκότητας.

Δυστυχώς, η πολιτεία αφήνει στην τύχη τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και δεν χαίρεται καθόλου όταν ξεκινούν μια επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και δεν λυπάται όταν έλθει εκείνη η συγκλονιστική στιγμή να την σταματήσει. Στην εκκίνηση της κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη από οργάνωση και προγράμματα ενεργειών που θα την τοποθετήσουν επιτυχημένα στην αγορά που απευθύνεται. Η βοήθεια και υποστήριξη που χρειάζεται δεν είναι μόνο στην χρηματοδότηση ή επιδότηση από τα ταμεία της ευρωπαϊκής ένωσης, αλλά και στις υπηρεσίες, τους οργανσιμούς, αλλά και τους ειδικούς εκείνους που θα βοηθήσουν στην εκκίνηση. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που χρειάζεται ένας νέος επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας για να ξεκινήσει, αλλά και ένα σύστημα ιδεών, προτάσεων, αξιολογημένης εμπειρίας ώστε να μην είναι αναγκασμένος να «ανακαλύψει πάλι τον τροχό».

Από την άλλη μεριά, οι ίδιοι οι δημιουργικοί άνθρωποι που ασφυκτιούν μέσα σε μια σχέση εξαρτημένης εργασίας, για να δημιουργήσουν την δική τους δραστηριότητα, δεν αρκεί να «ξέρουν την τέχνη» του αντικειμένου που θα εισάγουν στην αγορά. Χρειάζεται να ξέρουν και την τέχνη της επιχειρηματικότητας, δηλαδή του πως να «επιχειρήσουν» σωστά και με στέρεες βάσεις.

Σήμερα, η επιχειρηματικότητα δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Αντίθετα, έχει αρχές και κανόνες, ενέργειες και διαδικασίες που χρειάζεται να δημιουργηθούν και να εφαρμοστούν, στους τομείς της διοίκησης, του μαρκετινγκ, των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης των πελατών, των δημοσίων σχέσεων κλπ.

Όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει, αλλά και για να συνεχίσει εξασφαλίζοντας την επιτυχία που επιθυμεί, θα τα βρείτε μέσα σ'αυτή την περιοδική έκδοση που επιδώκουμε να γίνει το «δεξί σας χέρι» . Την ονομάσαμε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ, γιατί αυτά τα δύο συνιστούν το περιεχόμενο τους. Μέσα στα άρθρα που θα περιλαμβάνει θα βρίσκετε όλες εκείνες τις ιδέες και πρακτικές, άμεσα και πρακτικά εφαρμόσιμες, που χρειάζεστε προκειμένου να επιτύχετε σε όλους τους τομείς. Αλλά και στις παρουσιάσεις των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών τους, θα βρείτε μια έτοιμη και αξιολογημένη εμπειρία, με λάθη και επιτυχίες. Γνωρίζοντάς τα, θα αποφύγετε τα λάθη και θα επαναλάβετε τις επιτυχίες για την δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα.

Θα βρείτε επίσης και πληροφορίες για εκπαιδευτικά σεμινάρια στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες οργάνωσης που μπορείτε να έχετε από εμάς. Αργότερα και σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, θα εμπλουτίσουμε τις παροχές μας προς τα εσάς και με άλλες δραστηριότητες.

Το περιοδικό αυτό, μπορεί να γίνει και δικό σας εργαλείο προώθησης του προφίλ σας αλλά και των προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνετε προς τους αναγνώστες μας. Μπορείτε να γράψετε άρθρα, να συμμετέχετε με απόψεις και θέσεις, να δημιουργήσετε την βέλτιστη εικόνα στους πελάτες σας, που μπορεί να είναι παραλήπτες του περιοδικού, τελείως ΔΩΡΕΑΝ. Γιαυτό μπορείτε να μας στείλετε την λίστα με τις διευθύνσεις τους, ώστε να το παραλαμβάνουν και να μην χάσουν κανένα τεύχος.

Κάνουμε λιτό και προσεκτικό ξεκίνημα, ευελπιστώντας πως θα αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και θα συμμετάσχετε στην βελτίωση της. Στον δρόμο θα βρούμε και άλλα θέματα για να την εμπλουτίσουμε, καθώς και άλλους τρόπους για να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Για την ώρα, είμαστε στην διάθεση σας για παρατηρήσεις, δημιουργικές ιδέες και κάθε άλλη συμβολή στην έκδοση αυτή, προκειμένου να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή αρχή.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Εκδότης, Διευθυντής.
 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr