Sitemap E-shop | Καλάθι English
  Σεμινάρια
  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ INTERNET
 Καλές Ανθρώπινες Σχέσεις
 Συνεργασία
Αυτό-Διοίκηση Του Manager
Επιχειρηματικότητα & Επιτυχία
  Νέα Εκπαιδευτική Ιδέα : "Δυναμικά 4ωρα"
  Psycho Business
Psycho-management
Psycho-selling
  Psycho-negotiations
Total Customer Service
Σταματείστε να πουλάτε
  Ομαδική εργασία
  Η Γραμματέας - Manager
Ξύπνησε τον γίγαντα μέσα σου
Η Τέχνη της Ζωής
Η διαπαιδαγώγηση υπεύθυνων παιδιών
  Internet Sales Seminar
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν

     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Σεμινάρια > ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ INTERNET
WEBINARS - Ιδιοκτήτη: Στείλτε υπαλλήλους σας στα προγραμματισμένα σεμινάρια
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 

"e-System Internet Business"
Δυναμικό Ανοιχτό Σεμινάριο Internet
EΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ, ΜΕΣΩ INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ !

Αγαπητέ κύριε επιχειρηματία,

Έχω την ευχαρίστηση να σας ανακοινώσω μια νέα μέθοδο εκπαίδευσης, μέσω Internet, που εγκαινιάζω φέτος, με στόχο να διευκολύνω οικονομικά αλλά και πρακτικά, όλους εκείνους που ενώ έχουν ανάγκη την εκπαίδευση, για να ξεπεράσουν την κρίση, που όμως, εμποδίζονται από το υψηλό κόστος της και τις πρακτικές απαιτήσεις της (μετακίνηση, απουσία από εργασία, υψηλό κόστος διαμονής και άλλα πολλά).

Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα που θα παραδίδω εγώ προσωπικά, στους συμμετέχοντες, μέσω Internet, δηλαδή με ζωντανή εικόνα και ήχο, μεταφορά αρχείων, διαφάνειες Power Point, αμφίδρομη επικοινωνία για απορίες και ερωτήσεις και ικανοποίηση κάθε άλλης εκπαιδευτικής ανάγκης. Και όλα αυτά, από το γραφείο, το σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεστε την ημέρα και ώρα της εκπαίδευσης, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, χωρίς απώλεια εργάσιμου χρόνου, χωρίς όλα τα άλλα έξοδα που προκύπτουν από μετακίνηση, διαμονή, διατροφή κλπ.

Με μια διαδικασία χωρίς τεχνολογικές απαιτήσεις , χωρίς την υποχρέωση σας να αγοράσετε κάποιο πρόγραμμα, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, από την σύνδεση Internet που έχετε και ένα σε κάμερας με μικρόφωνο για την αμφίδρομη επικοινωνία. Με έναν κωδικό που σας στέλνουμε την ημέρα της εκπαίδευσης, «μπαίνετε» αμέσως στην «εικονική τάξη» μαζί με τους άλλους συμμετέχοντες , χωρίς άλλες πολύπλοκες διαδικασίες, επικοινωνώντας απευθείας μαζί μου.

Στην οθόνη προβάλλονται οι διαφάνειες από το Power Point που έχω ετοιμάσει, ακριβώς όπως και στην αίθουσα εκπαίδευσης και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γράψουν ή να «σηκώσουν το χέρι τους» για να πούνε ή να ρωτήσουν κάτι. Με την άνεση του χώρου που εσείς θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, η επικοινωνία μας θα είναι δυναμική, δημιουργική και αμφίδρομη, με όλα τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αναλυτικά στις ημερομηνίες που θα υλοποιηθούν. Εσείς δεν έχετε, παρά να καταθέσετε το σύνολο της αξίας των συμμετοχών, τα ονόματα και τα emails των συμμετεχόντων, καθώς και ένα σταθερό και ένα κινητό τηλέφωνο για την επικοινωνία μας μαζί τους. Μία μέρα πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου, θα σας αφιερώσουμε χρόνο στην εξοικείωση με το περιβάλλον της οθόνης μέσα από την οποία θα δουλεύουμε.

Προγραμματίστε την δική σας συμμετοχή για το πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΚΡΙΣΗ» και την συμμετοχή των πωλητών σας, στο πρόγραμμα των πωλήσεων, με στόχο την αύξηση του τζίρου και των κερδών σας, και απολαύστε μετά την υποστήριξη από εμένα προσωπικά σε όλες τις προσπάθειες σας. Τώρα πλέον, δεν θα είστε μόνοι σας ! Όπου και να βρίσκεστε μπορείτε να με αξιοποιήσετε και να λύσετε προβλήματα που σήμερα σας ταλαιπωρούν.

Τέλος, αν θέλετε να υποστηρίξετε τους υπαλλήλους σας που είναι γονείς, εγγράψτε τους στην «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» που θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο και με θέματα που αφορούν στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον αριθμό : 210 - 60 80 595 για να δηλώσετε τις συμμετοχές σας και να εξασφαλίσετε την θέση σας στα αντίστοιχα σεμινάρια. Η επιλογή σας αυτή, θα αλλάξει το μέλλον σας.


Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, Σύμβουλος Οργάνωσης επιχειρήσεων.

 
Έχετε απορίες; Ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο;
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα (μη δεσμευτική) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή Καθαρισμός
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr