Sitemap E-shop | Καλάθι English
Personal Profile
Νέα - Δελτία Τύπου
Περιοδικό E & E
Χρήσιμα Links
  Ρωτάτε - Απαντάμε
  Σεμινάρια για πελάτες σας!
  Αυξήστε τζίρο και κέρδη!
  Σχόλια πελατών
Χρήσιμα και Δωρεάν
     
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

HAPPY TEST
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
TΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ !


 

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > e-System Franchise
e-System Franchise: Δίκτυο προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων του Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκου
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα

 

Μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία, Στους δύσκολους καιρούς της κρίσης Αλλά και για την «επόμενη μέρα»!

Αγαπητέ φίλε,

Σήμερα οι οικονομικές καταστάσεις είναι ρευστές και κανείς δεν γνωρίζει τι «ξημερώνει» την επόμενη μέρα, αφού βρισκόμαστε στον πυρήνα μιας παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα διαρκέσει.

Η υπαλληλική σχέση πλέον έχει αποδειχθεί πως είναι και χαμηλού εισοδήματος και δύσκολη, ιδιαίτερα όταν κάποιος έχει μια πολύ υψηλή ειδίκευση. Από την άλλη μεριά, τα καταστήματα βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και όπως γνωρίζεις και εσύ, κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Ενώ οι μικρές επιχειρηματικές κινήσεις που παρουσιάζονται να έχουν κάποια επιτυχία, εκμεταλλευόμενες τις συνθήκες της κρίσης, απαιτούν μεγάλο κεφάλαιο και την δημιουργία «εταιρίας», που ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολα στήνεται και με τι υπερβολικές υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.

Οπότε, δημιουργείται πλέον το ερώτημα, ένας νέος άνθρωπος, που έχει όνειρα και επαγγελματικές φιλοδοξίες, που έχει ενδεχομένως μια «βάση πελατών» από προηγούμενη εργασία του, που δεν αρκείται στα 600 ευρώ που του προσφέρουν κάποιες επιχειρήσεις που παλεύουν για να ζήσουν, τι δουλειά να κάνει ;

Πως μπορεί να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές εισόδημα και μάλιστα χωρίς μεγάλη επένδυση, χωρίς ρίσκο αγοράς και αποθήκευσης προϊόντων, χωρίς να χρειάζεται να ιδρύσει μια εταιρία, χωρίς να έχει υπαλλήλους, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσει επιταγές για αγορές, χωρίς να υποχρεούται να αγοράζει προϊόντα χωρίς να ξέρει αν μπορεί να τα πουλήσει ;

Πως μπορεί να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές εισόδημα, μέσα σε ένα ελεύθερο ωράριο, με ελεύθερη συνεργασία, μόνο με επικοινωνίες που θα κάνει με γνωστές και άγνωστες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην τοπική αγορά που μπορεί να απευθυνθεί, για να τους προωθήσει υπηρεσίες και προϊόντα (χωρίς την υποχρέωση της αγοράς και αποθήκευσης τους) ;

Η πρόταση μου είναι σαφής και ξεκάθαρη, απευθύνεται σε εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην τοπική ή ευρύτερη αγορά τους, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μου, που το μόνο που χρειάζεται είναι η επικοινωνία, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς υπαλλήλους, χωρίς επενδύσεις, χωρίς έξοδα.

Η έξυπνη επιχειρηματική κίνηση σήμερα, πρέπει να είναι σε δυναμική αγορά, χωρίς υποχρεώσεις και επενδύσεις, χωρίς δεσμεύσεις και φορολογικές απαιτήσεις, χωρίς ανοίγματα και υπερφίαλες ενέργειες, σε υπηρεσίες και όχι προϊόντα, με ελεύθερη επαγγελματική σχέση και όχι με δεσμευτικά συμβόλαια.

Ο στόχος της συνεργασίας μας είναι η προώθηση :

Υπηρεσιών Οργάνωσης Επιχείρησης, Εκπαίδευσης του προσωπικού της, των "e-Seminars" που παραδίδονται στον πελάτη μέσω Internet, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Marketing μέσω Skype ή προσωπικής συνεργασίας και Προϊόντων που είναι : Εγχειρίδια, manuals, βιβλία, το Διαχρονικό Ημερολόγιο και τα audio cd's : ΠΛΟΥΤΟΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Όλα αυτά, (που μπορείτε να τα δείτε στα sites μου : www.pregoukos.gr και www.e-seminars.com.gr ) με την δική μου εκπαίδευση προς εσένα, με την προσωπική μου υποστήριξη στην πώληση, ακόμη και επικοινωνώντας απ'ευθείας με τον ίδιο τον πελάτη και υποστηρίζοντας σε στο marketing που θα εφαρμόσεις για την προώθηση των υπηρεσιών και προϊόντων που σήμερα ήδη προσφέρω στις επιχειρήσεις που είναι πελάτες μου.

Μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα αυτά, θα σου δώσουν την ευκαιρία να διαπιστώσεις πόσο εύκολη και ανοιχτή σε κάθε ευκαιρίες είναι αυτή η δουλειά, πόσους χρήσιμους ανθρώπους θα γνωρίσεις, πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία σου στην αγορά που θα απευθυνθείς και πόσο περιζήτητος θα γίνεις σε όλους εκείνους που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη, κυρίως σήμερα, των υπηρεσιών και προϊόντων που έχω δημιουργήσει.

Η κρίση που περνάμε, είναι μια ευκαιρία για εμάς, να αποκτήσουμε εκείνους τους πελάτες που θέλουν να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί, που βλέπουν με αισιοδοξία την αγορά και που στο τέλος θα μείνουν όρθιοι επιχειρηματικά, μετά το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Και πίστεψε με, είναι πάρα πολλοί, αρκεί να τους βρούμε και να επικοινωνήσουμε σωστά μαζί τους.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν έτοιμα όλα τα εργαλεία για την δουλειά αυτή : Marketing πρόγραμμα, ενέργειες πωλήσεων, σενάρια πωλήσεων, sales letters, σύστημα επικοινωνίας μέσω email, υλικά που περιγράφουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, που σημαίνει πως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα μελετήσεις και να τα χρησιμοποιήσεις σωστά.

Μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως ! Η εκπαίδευση σου θα διαρκέσει μία με δύο εβδομάδες το πολύ και αμέσως μπορείς να ξεκινήσεις την επικοινωνία και τις πωλήσεις. Η υποστήριξη μου θα είναι άμεση και συνεχής για κάθε πελάτη που θα συναντήσεις και για κάθε κίνηση που θα κάνεις.

Η παρουσία σου μέσα σε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, δεν θα είναι ποτέ χωρίς αποτέλεσμα, γιατί η μεγάλη γκάμα που θα έχεις στην διάθεση σου και η ευελιξία προσαρμογής της σε κάθε ιδιαιτερότητα του πελάτη, θα σου επιτρέπει πάντα να προωθήσεις κάτι και να μην φύγεις με άδεια χέρια. Όλα όσα θα προτείνεις είναι τελείως απαραίτητα για τον πελάτη και μόνο το timing μπορεί να σου αναβάλει για λίγο την αγορά. Πάντα κάτι θα έχεις να προωθήσεις, που σημαίνει πως από κάθε επιχείρηση που θα απευθυνθείς πάντα κάτι θα έχεις να κερδίσεις και οικονομικά και από άποψη σχέσεων, που θα σε οδηγήσουν σε νεώτερες πωλήσεις και ούτω καθεξής.

Αν έστω και λίγο, σου φάνηκαν όλα τα πάρα πάνω ενδιαφέροντα, έλα σε επικοινωνία μαζί μου για να συζητήσουμε περισσότερα. Υπάρχουν πολλά «θετικά κρυφά σημεία» που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν σε αυτή την επιστολή. Χρειάζεται όμως να τα μάθεις για να αποφασίσεις σωστά. Μια συζήτηση δεν στοιχίζει τίποτα. Από την άλλη μεριά, η γνωριμία μας σίγουρα θα είναι επωφελής για σένα, ανεξάρτητα από το ποια δουλειά θα επιλέξεις να κάνεις, δική σου ή ελεύθερη.

Επικοινώνησε αμέσως τώρα στον αριθμό : 210 - 60 80 595 για να συζητήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω Skype περισσότερα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σου και σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις να κάνεις.


Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος

www.pregoukos.gr, info@pregoukos.gr


Υ.Γ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η πρόταση μου αυτή και έχεις στο περιβάλλον σου ανθρώπους που μπορεί να τους ενδιαφέρει, προώθησε την και δώσε τους την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου, γιατί μπορεί πραγματικά να τους λύσεις έτσι ένα σημαντικό πρόβλημα.

 
 
κορυφή σελίδας 
εκτύπωση σελίδας αποστολή σελίδας σε φίλο προσθήκη site στα αγαπημένα
προσωπικά δεδομένα
όροι χρήσης
website by
Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος
Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων - Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή 153 42, Αθήνα
Τηλ.: 210 600 1552, 6983 066 742, e-mail: info@pregoukos.gr